تغذیه در ماه رمضان

تغذیه در ماه رمضان
نوع فایل
pdf
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
1,000 تومان

توضیحات فایل

تغذیه در ماه رمضان

دانش پژوهان گرامی و دانشجویان ارجمند در این قسمت فایل  مقاله پیرامون تغذیه در ماه رمضان آماده دانلود شده است. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده مینمایید.در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

Gerelateerde afbeelding

شرح مختصر:

در ماه مبارک رمضان مانندسایرایام پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروهاصلی غذایی (نان و غلات، میوه ها و سبزیها، گوشت و حبوبات و تخم مرغ، شیر و لبنیات) ضروری است.

با رعایــت تـنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه ای شامل آب، املاح، ویتامین ها، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن تامین می شود.

توصیه می شود افراد روزه دار همانند زمانی که روزه دار نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعده ها شامل افطار، شام و سحر است البته در سالهایی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است صرف غذا در دفعات کمتر مثلا” ۲ بار در روز نیز اشکالی ندارد و این به شرایط جسمی و توانایی افراد بستگی دارد.

غذای مصرفی در وعده سحری بهتر است خصوصیات و ویژگی وعده ناهار را

داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری نماید.افطار نیز می تواند

باغذاهای سبک ومختصر مانند نان وپنیر وسبزی ومایعات گرم مثل شیرآغاز شود

و با توجه به فاصله زمانی صرف افطار تا وعده سحری می توان یک وعده

غذایی مثل شام سبک را صرف کرد کــه البته این به وضعیت خود شخص و

تمایل او به صرف غذا بستگی دارد.

تغذیه در ماه رمضان

برای پرداخت از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک

نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد. در صورت بروز هر

مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماسباشید.

مطالعه بیشتر