جامع ترین نقشه GIS خاکشناسی شهر تهران

جامع ترین نقشه GIS خاکشناسی شهر تهران
نوع فایل
شیپ فایل
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
18,000 تومان

توضیحات فایل:

جامع ترین نقشه GIS خاکشناسی شهر تهران

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل نقشه GIS خاکشناسی شهر تهران شامل شیپ فایل جنس خاک در ارتفا ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ متر از سطح زمین می باشد که در چهار فیلد متفاوت آماده دانلود شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

توضیحات درباره جامع ترین نقشه GIS خاکشناسی شهر تهران

خاک‌ها به چهار گروه، یعنی خاک رسی، خاک ماسه‌ای، ماسه و رس (به صورت مخلوط یا تناوبی) و خاک شنی طبقه‌‌بندی می‌شود. هر گروه خاک بر اساس مقدار N  به چهار گروه تقسیم می‌شود. بر اساس عمق سنگ بستر لرزه‌‌ای و شرایط خاک بالای آن، خاک‌ها در ۴۱ گروه طبقه‌‌بندی می‌‌شود.

ویژگی‌‌های شرایط زمین برای گستره مورد مطالعه به شرح زیر است:

  • بسیاری از انواع خاک‌ها مانند شن، ماسه، لای و رس در گستره مورد مطالعه پراکنده‌‌اند و اکثراً به‌طور فوق العاده به هم چسبیده‌‌اند. خصوصیات مهندسی این انواع خاکها به یکدیگر بسیار شبیه‌اند. ساختار زمین شناسی ساده و خواص خاک نسبتاً همگن است.
  • لایه‌‌های نزدیک سطح زمین (عمق صفر تا سی متر) از جنس رس نرم، لای و ماسه کم تراکم در دشت آبرفتی پراکنده‌‌اند. این توده، نرم به صورت جوان‌‌ترین توده یعنی سازند در نظر گرفته می‌‌شود.
  • در زیر سازند ، لایه بسیار ضخیمی از رس در دشت خاوری گستره مورد مطالعه انباشته شده است. این لایه به صورت سازند BS در نظر گرفته می‌‌شود. گمانه‌‌هایی با عمق ۲۰۰ متر به کف این سازند نرسیده‌اند. مقاومت لایه به تدریج در جهت ازدیاد عمق افزایش می‌‌یابد. برخی لایه‌‌های نسبتاً نرم از رس و یا رس ماسه‌‌ای در لابلای این لایه موجودند. ضخامت لایه‌‌ها به چندین متر می‌‌رسد.
  • سازند ، اساساً ترکیبی است از رس و لای نسبتاً نرم. اندازه ذرات در این سازند به طرف لبه دشت آبرفتی درشت‌‌تر می‌‌شود. مخلوطی از ماسه و رس در این منطقه غالب است و به نام پهنه گذار از سازند D۱ به سازند نامیده می‌‌شود.
  • بیشترین قسمتهای سازندهای C ، Bn و A ترکیبی هستند از شن متراکم همراه با ماسه و رس. رس نرم تا سخت یا ماسه نامتراکم در دروس و قلهک که هردو در شمال مرکزی تهران قرار دارند پراکنده است. این لایه به صورت رسوبات دریاچه‌‌ای که قبلاً در منطقه بوده است در نظر گرفته می‌‌شود.

مطالعه بیشتر