دانلود اقلیم تبریز

دانلود اقلیم تبریز
نوع فایل
pdf
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

شرح مختصر:

دانلود اقلیم تبریز

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل مطالعات اقلیم شهر تبریز می باشد که با فرمت pdf در ۱۳ صفحه تهیه شده و آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

فهرست مطالب اقلیم تبریز:

تاریخچه شهرستان تبریز

جاذبه های طبیعی

موقعیت جغرافیایی . تقسیمات سیاسی

جغرافیای تاریخی استان

صنایع دستی آذربایجان شرقی

بستان آباد

سراب

مراغه

بناب

………..

معرفی شهر تبریز:

تبریز کلانشهری در شمال غرب ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است.ین شهر، بزرگ‌ ترین قطب اقتصادی منطقهٔ شمال‌ غرب ایران و مناطق آذری‌ نشین بوده و مرکز اداری ، ارتباطی،  بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته می‌شود.

در سال ۱۳۹۵ خورشیدی، جمعیت تبریز بالغ بر ۱٬۵۵۸٬۶۹۳ نفر بوده‌ است. اکثریت ساکنان تبریز آذربایجانی بوده و به زبان ترکی آذربایجانی با لهجهٔ تبریزی سخن می‌گویند؛ البته برخی اسناد تاریخی نشان می‌دهد که تا سدهٔ یازدهم هجری، زبان آذری –شاخه‌ای از زبان‌های ایرانی– در این شهر تکلم می‌شده‌ است

تبریز در طول تاریخ خود با فراز و فرودهای بسیاری روبه‌رو بوده‌ است. تاریخ این شهر، اشغال توسط بیگانگان و حوادث جانکاه طبیعی –از جمله زمین‌لرزه‌های مهلک– را تجربه کرده‌ است.سنگ بنای تبریز کنونی به دوران اشکانی و ساسانی برمی‌گردد.این شهر در طول حکومت ۴۰۰ سالهٔ خاندان «رَوّادی» و اسکان قبیلهٔ عرب «اَزْد» به شکوفایی رسید.

تبریز یکی از طویل‌ المدت‌ ترین پایتخت‌های ایران بوده‌ است این شهر پایتخت سیاسی ایران در زمان اتابکان، خوارزمشاهیان،ایلخانان، چوپانیان، جلایریان، قراقویونلوها، آق‌قویونلوها، صفویان و ولیعهدنشین ایران در دورهٔ قاجاریان بوده‌است.اوج شکوفایی تبریز مربوط به دورهٔ ایلخانان است که در این زمان، پایتخت قلمرویی پهناور از نیل تا آسیای مرکزی بود. این شهر در سال ۱۵۰۰ میلادی و در زمان پایتختی صفویان به‌عنوان پنجمین شهر پرجمعیت جهان شناخته می‌شد و جمعیتش با استانبول –پایتخت امپراتوری عثمانی– برابری می‌کرد

مطالعه بیشتر