دانلود طرح جامع و تفصیلی شهر بندر عباس

دانلود طرح جامع و تفصیلی شهر بندر عباس
نوع فایل
DWG
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

توضیحات فایل:

دانلود طرح جامع و تفصیلی شهر بندر عباس

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل طرح جامع و تفصیلی شهر بندر عباس (از شهرک اندیشه تا منازل سازمان گاز – هرمزان و شهرک آزادشهر و گلستان ) را با فرمت dwg در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

نخستین طرح جامع بندرعباس در سال ۱۳۴۵ تهیه گردید که پیش بینی رشد نسبتاً کمی را کرده بود و توجه خود را به آنچه در حال حاضر بخش مرکزی شهر است منحصر کرده بود. در سال ۱۳۵۵ تهیه طرح جامع دوم آغاز گردید که بخشی از آن (که در طرح مزبور آنرا طرح هادی نامیده بودند) به مسائل شهر موجود پرداخته بود و بقیه با دید وسیعتری تقریباً همه منطقه شهری را برای جای یابی گسترش آینده بررسی نموده بود.

اما چنین بنظر میرسد که خاستگاه اصلی مطالعات طرح فوق الذکر این تصمیم قبلی بوده است که جمعیت بندرعباس به ۷۵۰ هزار نفر خواهد رسید (و یا باید برسد) در صورتیکه بدیهی است که یک چنین پیش داوری صحیح نیست و اصولاً رشد جمعیت فقط یکی از مسائل است آنها است) و آنچه در تغییر شکل الگوی شهرنشینی تأثیر دارد امکانات بالقوه و گرایشها و حرکات داخلی خود منطقه شهری و کششهای متقابل منطقه شهری با مناطق اطراف آن است.

در این طرح ضرورت مطالعه و تهیه طرح منطقه شهری بندرعباس مطرح گردید. از اهداف اصلی طرح پیشنهادی می توان دو مورد زیر را برشمرد.

۱- دست یافتن به مناسبترین الگوی شهرنشینی در منطقه.

۲- نگهداری اراضی مستعد برای مصارف مناسب و در زمان لازم.

طرح جامع و تفصیلی شهر بندر عباس

این طرح بعنوان تجدید نظر در طرح جامع بندرعباس در محدوده داخلی شهر و در حد ضرورت و لزوم به مطالعات و بررسی های منطقه ای پرداخت.

از اهداف عمده این طرح می توان به موارد ذیل اشاره نمود.

– کنترل رشد جمیعت شهر؛

– بالا بردن سطح تولید و اصلاح ترکیب اشتغال ؛

– دادن شکل منطقی به توسعه شهر؛

– ایجاد تعادل در توزیع و ارائه خدمات شهری؛

– ایجاد ارتباط منطقی بین شهر و محیط آن؛

– ایجاد بافت و سیمای مناسب و دلپذیر؛

– تسمیل ارتباط عملکردهای شهری با یکدیگر و با خارج شهر؛

– حفظ امکانات برای توسعه دراز مدت.

مطالعه بیشتر