فصل هفتم تئوری حسابداری دکتر شباهنگ PPT

فصل هفتم تئوری حسابداری دکتر شباهنگ PPT
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

توضیحات فایل:

فصل هفتم تئوری حسابداری دکتر شباهنگ PPT

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت فصل هفتم تئوری حسابداری دکتر شباهنگ با عنوان سیر تکاملی دلیل های ارائه شده برای افشای اطلاعات در حجم ۲۹ اسلاید آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

Related image

بخشی از متن فصل هفتم تئوری حسابداری دکتر شباهنگ PPT

مقدمه:

در سالهای پایانی دهه ۱۹۷۰ میلادی تحقیقات حسابداری اثباتی بر پایه دیدگاههای اقتصادی بوجود آمدند که بر موضوع توجیه روشهای مختلف حسابداری و نه بیان نقش حسابداری در ارائه اطلاعات برای تععین ارزش تاکید داشتند.منشا این روش تحقیق جدید؛یکی بحث مستمر در مورد مقررات تدوین شده برای افشای اطلاعات و دیگری بحث درباره تغییر روشهای حسابداری بود.

در این بین پژوهشگران متوجه این واقعیت شدند که تئوری مبتنی بر ارائه اطلاعات جهت تعیین ارزش شرکت نمی تواند درباره روش حسابداری توضیح متقاعد کننده ارئه کند به همین خاطر همه توجهات معطوف به مقررات افشای اطلاعات گردید.

در ادامه پژوهشگران حسابداری پی بردند که از یک سوسیاست گذاران و قانون گذاران در تدوین مقررات و … به نفع خود عمل میکنند و از سوی دیگردر فرایند سیاسی هزینه های اطلاعات و قراردادها عددی غیر از صفر است،بنابراین هزینه این روشهای حسابداری بر جریانات نقدی و ارزش شرکت اثر خواهد گذارد.

در اینجا بود که سه طرح کلی از دیدگاههای مختلف(دلایل افشاء) به شرح ذیل مطرح شدند:

الف-جنبه های کاربردی فرضیه بازار های کارا(بحث های سنتی):

که در خصوص ادعاهای اثبات نشده در باره هزینه ها و منافع اجتماعی اطلاعات سروکار دارد.

ب-ادبیات علوم اقتصادی(مسائل تجربی و اثبات گرا):

که در خصوص دلائل تدوین مقررات افشای اطلاعات صحبت و بیان می دارد آیا تدوین کنندگان مقررات در تدوین آنها به منافع و هزینه های اجتماعی مقررات گوناگون توجه می کنند یا نه؟

ج-هزینه تدوین و اعمال مقررات:

این تفکر باعث گردید پژوهشگران مسائل رفاه اجتماعی را تحت شرایط وجودهزینه اطلاعات غیر صفردر صحنه سیاسی بر انگیزه افراد مورد توجه قرار دهند بدین صورت که آیا سیاستگذاران و تدوین کنندگان قوانین به مانند مردم در جهت تامین منافع خود گام برمی دارند یا خیر.این تئوری باعث شد روشهای حسابداری بر جریانات نقدی شرکت اثر گذارد…

مطالعه بیشتر