دانلود طرح توجیهی ترشیجات ، خیار شور و مربا

دانلود طرح توجیهی ترشیجات ، خیار شور و مربا
نوع فایل
pdf
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,000 تومان

شرح مختصر:

دانلود طرح توجیهی ترشیجات ، خیار شور و مربا

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل طرح توجیهی ترشیجات ، خیار شور و مربا با فرمت پی دی اف در حجم ۱۰۹ صفحه آماده شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

بخشی از متن نمونه طرح کارآفرینی ترشیجات ، خیار شور و مربا:

چکیده :
هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ترشی و خیارشور است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.
طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ١ میلیارد تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر ٧٠٠ میلیون تومان و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر ٣,٧٣ میلیارد تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت کمتر از ۶ ماه برگشت می یابد …..

مناسب برای:

– اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
– گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
– ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
– گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
– ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
– مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

فهرست مطالب دانلود طرح توجیهی ترشیجات ، خیار شور و مربا

خیارشور وترشی
چکیده ۱

-۱ معرفی محصول ۱

-۱-۱ مشخصات کلی محصول ۱

-۲-۱ شماره تعرفه گمرکی ۱

-۳-۱ شرایط واردات وصادرات ۱

-۴-۱ استانداردهای ملی وجهانی ۱

-۵-۱ قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ۱

-۶-۱ موارد مصرف و کاربرد ۲

-۷-۱ کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ۲

-۸-۱ اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز ۳

-۹-۱ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ۳

-۲ وضعیت عرضه و تقاضا : ۴

۲- بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای – ۱-۲ و ۲

توسعه و در دستاجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون ۴

-۳-۲ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵

-۴-۲ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه ۸

-۵-۲ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن ۹

-۶-۲ بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم ۱۱

۱و ۲- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف

تکنولوژی های مرسوم

در فرآیند تولید محصول : ۱۱

شیر سویا ۱۱

-۳ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت ۱۹

-۱-۳ محوطه سازی ۲۰

-۲-۳ ساختمان ۲۱

-۳-۳ ماشین آلات ۲۲

-۴-۳ تاسیسات ۲۴

-۵-۳ وسائط نقلیه ۲۴

-۶-۳ تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی ۲۵

…..

مطالعه بیشتر