پاورپوینت زبان مصنوعی

پاورپوینت زبان مصنوعی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
1,500 تومان
افزودن به سبد خرید

توضیحات فایل:

پاورپوینت زبان مصنوعی

دانش پژوهان گرامی در این قسمت پاورپوینت زبان مصنوعی در قالب pdf و در ۱۱ اسلاید با کیفیت خوب در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده مینمایید.در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

Image result for ‫پاورپوینت زبان مصنوعی‬‎

شرح مختصر پاورپوینت زبان مصنوعی:

فهرست:

ساختار زبان و مزه ها
ساختار سلول های چشایی
سنسور مزه
ساختار سنسور مزه
پاسخ انواع سنسور ها
دیاگرام تشخیص مزه
نتیجه گیری

زبان انسان قادر به چشیدن ۵ مزه اصلی می باشد

و بر اساس اینها قادر است تمام مزه ها را درک کند:
شوری– به وسیله نم کهای یونیزه و عمدتا یون سدیم ایجاد م یشود.
شیرینی– به موجب قندها، گلیکو لها،الک لها، کتو نها، آمیدها و…ایجاد می شود.
ترشی– از اسیدها به وجود م یآید و متناسب است با لگاریتم غلظت یون هیدروژن.
تلخی – ناشی از مواد آلی محتوی نیتروژن وآلکالوییدهای شامل کافیین نیکوتین و کینین هستند.که با MgCl شناسایی میشوند.
یومامی– (مزه غالب غذاهای لذیذ)حاوی عصاره گوشت و پنیر و قارچ و تخم مرغ است که ناشی از تحریک گلوتامات است.

گیرنده های اصلی، سلول های حسی هستند که جوانه چشایی نامیده می شوند و محل استقرار آنها در برجستگی های چشایی است.

پروتئین ها برای تشخیص طعم شیرینی و تلخی و اومامی در سلولهای چشایی نقش اساسی
دارند. مواد شیمیایی ناشی از غذا که در بزاق حل می شوند؛ از طریق روزنه های چشایی با
سلولهای چشایی مرتبط می شوند.

 

پاورپوینت زبان مصنوعی

برای پرداخت از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان

لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد. در صورت بروز هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما پیغام

بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید.

افزودن به سبد خرید

 

 

مطالعه بیشتر