پروژه نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه ی جرم و رسانه)

پروژه نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه ی جرم و رسانه)
نوع فایل
WORD
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
2,800 تومان

توضیحات فایل

پروژه نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه ی جرم و رسانه)

دانش پژوهان گرامی و دانشجویان ارجمند در این قسمت فایل پروژه نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه ی جرم و رسانه) در قالب word و در ۱۷ صفحه آماده دانلود شده است. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده مینمایید.در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.Image result for ‫پایان نامه نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه ی جرم و رسانه)‬‎

شرح مختصر:

صاحبنظران و پژوهشگران جرم شناسی به نوبه خود با تبیین نظری یا بررسی موردی رابطه جرم و رسانه،از دو منظر جرم خیزی یا پیشگیری از جرم به این موضوع پرداخته‌اند. با این همه ورود به بحث ارتباط جرم و رسانه به ویژه در ایران، امر خطیری است که نباید ظرافت و پیچیدگی خاص آن نادیده گرفته شود.
حساسیت مساله از یک سو به ماهیت فعالیت رسانه‌ای و از سوی دیگر به ایدئولوژیک بودن نظام جمهوری اسلامی برمی‌گردد. این امر، چالش‌های بحث رابطه جرم و رسانه را در ایران دو چندان کرده است.
رسانه‌های ارتباط جمعی، پایگاه‌های اطلاع‌رسانی هستندکه برای فعالیت موثر به امکانات سخت افزاری و نیروی انسانی ماهر نیاز دارند و تامین هر دو،‌ بودجه بالایی می‌طلبد. رسانه‌ها پیش از هرچیز به مدیریت توانمند وآشنا به جدیدترین مسایل حوزه فعالیت خود نیازمندند تا با تخصیص بودجه مناسب و گزینش نیروی انسانی ماهر به تولید پیام و اطلاعات بپردازند.

با انقلاب الکترونیکی و پیشرفت روزافزون تکنولوژی ارتباطات، ضمن این که دریافت تصاویر شبکه های تلویزیونی جهانی از طریق ماهواره امکان پذیر شده، قابلیت فعالیت جهانی تمامی رسانه‌ها با اتصال به شبکه اینترنت نیز فراهم گشته،‌بنابراین مسایل جدیدی در حوزه رابطه جرم و رسانه از منظر دولت ملی پدیده آمده است. رسانه های جدید؛ جرایم جدید

پرسش اساسی این است که گسترش رسانه های جدید و زیر ساختهای پیشرفته ارتباطی در داخل کشور و افزایش امکانات تبادل اطلاعات و داده ها در سطح بین المللی زمینه ساز چه جرائم جدیدی است؟……………………

  فهرست مطالب پروژه نقد اخبار حوادث 

جایگاه رسانه‌های ملی در عصر ارتباطات……………………………۲

تأثیر فیلمهای سینمایی ، ماهواره ، ویدئو…………………………………….۶

تأثیر مطبوعات بر جرایم………………………………………………….۷

اخبار حوادث و افزایش بزهکاری………………………………………….۹

افکار عمومی و ضرورت پاسخگویی……………………………………….۹

خلأ اطلاع رسانی ، رونق شایعه………………………………………….۱۰

جزییات یک حادثه شیوه جدید خلافکاری………………………………….۱۰

آیا متهم مجرم است؟……………………………………………………۱۱

تضاد برداشت از حوادث………………………………………………..۱۱

الگوبرداری از جنایات………………………………………………….۱۲

 

مطالعه بیشتر