دانلود جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران

دانلود جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران
نوع فایل
pdf
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,000 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران در قالب پی دی اف و در ۱۹۴ صفحه آماده دانلود شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

شرح مختصر دانلود جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران

جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران که یکی از منابع مهم کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی و مورد توجه طراحان کنکور ارشد می باشد رو به صورت PDF در ۱۹۴ صفحه با ورود به لینک داده شده می تونید دانلود کنید. در صورت تمایل میتوانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری نمایید به محض اتمام فرایند پرداخت شما میتوانید فایل را دانلود نمایید و جهت اطمینان از دریافت فایل یک لینک دانلود نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

مروری بر فهرست مطالب جزوه تکنولوژی لبنیات:

مقدمه
کلیات
مروری بر خواص فیزیکی، شیمیایی و فیزیکوشیمیایی شیر گاو

  • چربی ها
  • مواد ازته
  • لاکتوز
  • املاح
  • ویتامین ها
  • آنزیم ها
  • میکروب های شیر

دوشیدن، بهداشت و جمع آوری شیر

  • سرد کردن شیر
  • نحوه ارزیابی بهای شیر
  • جمع آوری شیر

مراجع مورد استفاده در تهیه بخش های گذشته

تکنولوژی شیرهای مصرفی

  • پاستوریزاسیون شیر
  • استریلیزاسیون شیر
  • سایر روش های نگهداری شیرهای مصرفی

تکنلوژی شیرهای غلیظ
شیرهای خشک
شیرهای تخمیری
فرآورده های چرب شیر

  • خامه
  • کره
  • روغن حیوانی

بستنی سازی
پنیرسازی

برای پرداخت از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد. در صورت بروز هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید.

مطالعه بیشتر