فصل شانزدهم کتاب تئوری حسابداری جلد دوم دکتر مهرانی – دکتر کرمی

فصل شانزدهم کتاب تئوری حسابداری جلد دوم دکتر مهرانی – دکتر کرمی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

شرح مختصر:

فصل شانزدهم کتاب تئوری حسابداری جلد دوم دکتر مهرانی – دکتر کرمی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت فصل شانزدهم کتاب تئوری حسابداری (جلد دوم) تألیف دکتر ساسان مهرانی، دکتر غلامرضا کرمی، سیدمصطفی سیدحسینی و مهتاب جهرومی با عنوان جهت گیریها و پارادایم های تحقیق در حسابداری در حجم ۴۳ اسلاید قابل ویرایش آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

فصل شانزدهم کتاب تئوری حسابداری جلد دوم دکتر مهرانی

رویکرد کارکردگرایی در حسابداری

کارکرد گرایی مستلزم پذیرش ماهیتی عینی برای علم و تکیه بر واقع گرایی و اثبات گرایی در بررسی موضوعات حسابداری است،به نحوی که نتایج آن در نهایت به علوم دقیق منتج می شود.کارکردگرایان معتقد به جبرگرایی می باشند به این مفهوم که انسان ازخود اختیاری نداشته و فعالیتهایش تحت تاثیر محیط است.همچنین آنها معتقد به بکارگیری علوم طبیعی در علوم اجتماعی هستند.

دراین رویکرد بازارهای سرمایه و شرکت ها به عنوان بخشی ازیک سیستم منسجم شناخته شده و به تضادهای آن اشاره ای نمی شود .به عنوان مثال در رویکرد ساختارگرایی کارکردی سازمان برای رسیدن به اهداف خود کارکردهایی را تعریف میکند که بخشی از آن به حسابداری مربوط است. در طبقه بندی که «چوا»ارائه می کند،دیدگاه کارکرد گرایی در حسابداری بعنوان پارادایم اثباتی شناخته می شود و به آن لقب جریان غالب اطلاق شده است.

تحقیق «دمسکی و فلتام» درخصوص سیستم کنترل بودجه نمونه ای از رویکرد کارکردگرایی شناخته می شود.دراین تحقیق بودجه به عنوان واقعیتی مستقل ازپژوهشگر و همچنین نماینده وکارفرما درنظرگرفته میشود.در نگاه دمسکی و فلتام،بودجه باید بتواند به عنوان یک ابزار ایفای نقش کند و نه یک هدف.بودجه می تواند به عنوان یک ابزار برای کاهش عدم تقارن اطلاعاتی و بهبود فعالیتهای سازمانی در نظر گرفته شود.

رویکرد تفسیرگرایی در حسابداری

 پارادایم تفسیری محصول مستقیم سنت ایده الیسم است. طرفداران این دیدگاه معتقدبه بکارگیری روش های کیفی در تحقیق می باشند،زیرا از نظر آنها یک قانون کلی بر پدیده ها حاکم نبوده و امکان تعمیم نتایج به تمامی پدیده ها فراهم نمی باشد. در نگاه تفسیرگرایان،آنچه توسط فرد مشاهده می شود،آشکارگی ذات متفاوتی از نمود دیداری پدیده مورد مشاهده است،بنابراین لازم است تا با روشهای کیفی همچون پدیدار شناسی،جوهر یا ذات پدیده مزبور را درک کرد…………..

مطالعه بیشتر