پاورپوینت جامع و کامل بیهوشی در جراحی مغز و اعصاب

پاورپوینت جامع و کامل بیهوشی در جراحی مغز و اعصاب
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

توضیحات فایل:

پاورپوینت جامع و کامل بیهوشی در جراحی مغز و اعصاب

کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه پاورپوینت بیهوشی در جراحی مغز و اعصاب می باشد که با فرمت ppt در ۳۰ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت بیهوشی در جراحی مغز و اعصاب چندتا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ششم

اداره بیهوشی:

در اداره بیهوشی این بیماران باید از تغییرات ناخواسته در CBF یا ICP پیشگیری شود.
عوامل تعیین کننده CBF (Cerebral Blood Flow) عبارتند از:
۱-CMRO2 (Cerebral Metabolic Rate for Oxygen)
۲-PaCO2
۳-PaO2
۴- فشار پرفیوژن و خود تنظیمی مغز
۵- داروهای بیهوش کننده

محتوای اسلاید سیزدهم

القای بیهوشی:

القای بیهوشی عموما با تجویز داخل وریدی داروهایی (تیوپنتال mg/kg 6-4 یا مقادیر معادل از اتومیدیت ، پروپوفول یا میدازولام) که بیهوشی قابل اعتماد ایجاد می کنند و ICP را افزایش نمی دهند انجام می شود.پس از شلی کامل با یک شل کننده غیر دپلاریزان یا ساکسینیل کولین ( که ممکن است افزایش گذرا در ICP ایجاد کند)لوله گذاری انجام می شود.اگر شلی کامل نباشد تلاش بیمار برای سرفه کردن هنگام لوله گذاری موجب افزایش قابل ملاحظه ICP می شود.

تجویز مقادیر اضافی تیوپنتال، مخدرها یا لیدوکائین درست قبل از اقدام به لوله گذاری از افزایش زیاد فشارخون شریانی یا ICP ممانعت می کند.

محتوای اسلاید بیست و نهم

مهمترین هدف در بیهوشی مبتلایان به فلج مزمن پیشگیری از هیپررفلکسی اتونوم است.

هیپررفلکسی اتونوم بصورت افزایش ناگهانی فشارخون شریانی همراه با برادیکاردی جبرانی در اثر فعال شدن سینوس کاروتید تظاهر می کند.

در موارد قطع نخاع بالاتر از T6 احتمال هیپررفلکسی اتونوم بیشتر است و در ۸۵%این بیماران اتفاق می افتد.این پدیده با تحریک پوستی یا احشایی زیر سطح قطع نخاع شروع می شود(مثلا اتساع مثانه در حین سیستوسکوپی).تحریک موجب فعالیت رفلکسی دستگاه سمپاتیک و انقباض عروق در زیر سطح قطع نخاع می شود. در نتیجه پرفشاری خون ایجاد می شود. طبق معمول پیام به سینوس کاروتید و دیگر مراکز عصبی می رود و دستور گشاد شدن عروق صادر می شود. ولی این پیام نمی تواند به محل (زیر سطح قطع نخاع ) برسد و فشار خون بالا همچنان ادامه می یابد. در این بیماران بی حسی نخاعی روش موثری در پیشگیری از هیپررفلکسی اتونوم است.

مطالعه بیشتر