خلاصه کتاب آسیب شناسی روانی ۱

خلاصه کتاب آسیب شناسی روانی ۱
نوع فایل
pdf
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

توضیحات فایل:

خلاصه کتاب آسیب شناسی روانی ۱

دانشجویان و کاربران گرامی ،محصول مورد نظر شامل خلاصه کتاب آسیب شناسی روانی ۱ می باشد که با فرمت pdf در ۷۰ صفحه با کیفیت عالی بهمراه فلش کارت و نکات مهم در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.

بخشی از متن خلاصه کتاب آسیب شناسی روانی ۱:

فصل چهار

دیدگاه نظری دیدگاه روان پویشی

دیدگاه روان پویشی گرایشی نظری است که بر عوامل تعیین کننده ناهشیار رفتار تأکید دارد.

نظریه روان کاوی فروید

فروید معتقد بود که اختلالهای ذهن، رفتارها و نشانه های عجیب و نامتعارفی ایجاد می کنند که می توان آنها را بصورت علمی بررسی و توجیه کرد. اصطلاح روان کاوی با نظریه و رویکرد اصلی فروید در مورد درمان مترادف است. اصطلاح روان پویشی به صورت گسترده تر، به رویکردی اشاره دارد که روی فرایندهای ناهشیار نمر گل دارد و انواع گسترده تری از رویکردهای نظری را در مورد شخصیت و درمان در بر می گیرد

مدل ساختاری شخصیت فروید

به عقیده فروید ذهن سه ساختار دارد. نهاد، خود و فراخود. نهاد ساختاری است که غرایز جنسی و پرخاشگری را در بر دارد که فروید آن را «پاتیل جوشان» نامید. نهاد که برای آگاهی هشیار غیر قابل دسترس است، کاملا در لابه ناهشیار ذهن قرار دارد. تنهاد از اصل لذت تبعیت می کند نیروی برانگیزنده ای که به کمک ارضای فوری و کامل نیازها و امیال جنسی گرایش دارد. به عقیده فروید ، لذت فقط زمانی حاصل می شود که تنش سایق ارضا نشده ، کاهش یافته باشد. فروید برای توصیف بازنمایی شناختی گسیخته، نامتعارف و تحریف شده دنیا توسط نهاد اصطلاح تفکر به صورت فرایند نخستین را به کار برد.

محور آگاهی هشیار در شخصیت خود است. خود وظیفه دارد نیروهای قضاوت، حافظه، ادراک و تصمیم گیری را به خود بدهد که او را قادر می سازند با واقعیتهای دنیای بیرونی سازگار شود. یادتان باشد که نهاد قادر نیست خیال را از واقعیت تشخیص دهد . فروید خود را به صورتی که تحت کنترل اصل واقعیت است، توصیف کرد ، نیروی انگیزشی که فرد را به سمت مواجه شدن با قید و بندهای دنیای بیرونی هدایت می کند. خود بر خلاف تفکر غیر منطقی نهاد که به صورت تخستین است طبق تفکر به صورت فرایند ثانوی عمل می کند که مستلزم منطق و مسئله گشایی منطقی است…

مطالعه بیشتر