توضیحات فایل:
اقدام پژوهی چگونه می توانم اضطراب امتحان را در برخی از دانش آموزان دخترانه کلاس پنجم کاهش دهم؟
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل مطالعه اقدام پژوهی چگونه می توانم اضطراب امتحان را در برخی از دانش آموزان دخترانه کلاس پنجم کاهش دهم؟ می باشد که با فرمت ورد در ۶ صفحه نگارش شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
بخشی از متن فایل چگونه می توانم اضطراب امتحان را در برخی از دانش آموزان دخترانه کلاس پنجم کاهش دهم؟
مقدمه
اضطراب اختلالی است که می تواند گاه موجب بروز عدم تحرک در خانواده شود . « اضطراب امتحان نوعی ناآرامیو تشویش است که به علت نگرانی و ترس در حین، قبل و بعد از امتحان تجربه میشود. معمولاً همه اضطراب را تجربه میکنند ولی برخی از دانش آموزان ، در مییابند که اضطراب به حدی در یادگیری و امتحانات آنها دخالت میکند که نمراتشان را جداً تحت تأثیر قرار میدهد.»
در بین اعصار و قرن ها ، قرن ۱۷ قرن روشنگری ، قرن ۱۸ قرن منطق ، قرن ۱۹ قرن صنعت و قرن ۲۰ قرن مدیریت و ارتباط و قرن استرس و اضطراب و نابسامانی های عصبی است. بر اساس برآورد پژوهش گران ، سالانه حدود ده میلیون دانش آموز، اضطراب امتحان را تجربه می کنند ؛ و برای % ۲۵ این عده اضطراب فلج کننده است و با افزایش سن میزان آن افزایش می یابد . نتایج به دست آمده در نتیجه ی تفاوت های جنسی نشان داده است که دختران مضطرب تر از پسران هستند.
توصیف وضعیت موجود و تشخیص مسئله
حدود ۱۶ سال سابقه خدمتی دارم . مدت ۱۱ سال در روستاهای شهرستان بهار و ۵ سال است که در شهر و در یکی از دبستانهای این شهرستان، یعنی دبستان دخترانه حضرت زهرا (س) مشغول به خدمت می باشم. کلاسی که من در آن تدریس می کنم «پنجم الف» نام دارد. ۲۳ نفر دانش آموز دارم . آنها را در پنج گروه ۴ نفره و یک گروه ۳ نفره تقسیم بندی کرده ام . گروه ها و سرگروه ها در هر هفته به طور دائم تعویض می شوند.
فهرست مطالب
مقدمه
۱_توصیف وضعیت موجود و تشخیص مسئله
۲_ گردآوری اطلاعات (شواهد۱)
۳_ تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها
۴_ انتخاب راه جدید به صورت موقت
۵_اجرای طرح جدید و نظارت بر آن
۶_گردآوری اطلاعات (شواهد۲)
۷_ ارزشیابی تأثیر اقدام جدید و تعیین اعتبار آن
۸_ نتایج
ارائه چند پیشنهاد