کامل ترین جزوه تغذیه دانشگاه تهران بهمراه سوالات علوم پایه

کامل ترین جزوه تغذیه دانشگاه تهران بهمراه سوالات علوم پایه
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

توضیحات فایل:

کامل ترین جزوه تغذیه دانشگاه تهران بهمراه سوالات علوم پایه

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل کامل ترین جزوه تغذیه دانشگاه تهران بهمراه سوالات علوم پایه (حاوی نکات ‌کلیدی مناسب برای تمامی رشته های مرتبط با تغذیه و علوم پزشکی و علوم پایه) می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

 

جزوه تغذیه دانشگاه تهران بهمراه سوالات علوم پایه

این جزوه حاوی نکات کلیدی و امتحانی میباشد، همراه با تصاویر مورد نیاز در هر مبحث 

مناسب برای تمامی رشته های مرتبط با علوم تغذیه و علوم پزشکی و علوم پایه 

مناسب برای جمع بندی برای امتحانات و امتحان جامع علوم پایه

درباره رشته علوم تغذیه:

این‌ رشته‌ به دو شاخه تقسیم می شود:

الف‌) تغذیه‌ گروه‌های‌ مختلف‌ جامعه‌ مانند سالمندان‌، معلولین‌ و کودکان‌ و نوجوانان‌.
ب‌) تغذیه‌ بالینی‌ که‌ شامل‌ تغذیه‌ و مشاوره‌ غذایی‌ بیماران‌ بستری‌ و سرپایی‌ می‌شود.

دروس این‌ رشته‌ در طول‌ تحصیل:

دروس‌ پایه‌: زیست‌شناسی‌، روانشناسی‌، جامعه‌شناسی‌، شیمی‌ عمومی‌، فیزیک‌، فیزیولوژی‌، تشریح‌ تئوری‌، تشریح‌ فیزیولوژی‌ عملی‌، میکروب‌شناسی‌، شیمی‌ آلی‌، آمار حیاتی‌، بیوشیمی‌ مقدماتی‌، میکروب‌شناسی‌ مواد غذایی‌.

دروس‌ اصلی‌: اصول‌ اپیدمیولوژی‌، تغذیه‌ اساسی‌، بهداشت‌ و مسمومیت‌های‌ غذایی‌، مدیریت‌ بخش‌ غذایی‌، نقش‌ تغذیه‌ در خدمات‌ بهداشتی‌، فیزیولوژی‌ تغذیه‌، زبان‌ اختصاصی‌، بیوشیمی‌ متابولیسم‌، اصول‌ و روش‌های‌ نگهداری‌ مواد غذایی‌، شیمی‌ مواد غذایی‌، اصطلاحات‌ پزشکی‌ و بیمارستانی‌، اقتصاد غذا و برنامه‌ریزی‌، بهداشت‌ عمومی‌.

دروس‌ تخصصی‌: بیماری‌های‌ ناشی‌ از سوءتغذیه‌ و اپیدمیولوژی‌، تنظیم‌ برنامه‌ غذایی‌، تغذیه‌ گروه‌های‌ ویژه‌، رژیم‌ درمانی‌، بررسی‌ وضع‌ تغذیه‌، آموزش‌ تغذیه‌، تأثیر فرآیند بر ارزش‌ غذا، تغذیه‌ دوران‌های‌ مختلف‌، سمینار، اکولوژی‌ تغذیه‌، کارآموزی‌.

گرایش های ممکن برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری:

  • علوم تغذیه
  • سیاست های غذا و تغذیه
  • بیوشیمی بالینی، سالمند شناسی
  • نانو فناوری پزشکی
  • انفورماتیک پزشکی
  • سلامت در بلایا و فوریتها
  • سلامت و رفاه اجتماعی
  • اپیدمیولوژی
  • مددکاری اجتماعی
  • گفتار درمانی

توانایی و مهارت های لازم برای این رشته:

  • دارا بودن روحیه شکیبای و حوصله در مواجهه با مراجعین و راهنمایی ایشان
  • دارا بودن ۳ سال سابقه کار در بیمارستان ها، جهت تاسیس دفتر مشاوره غذایی (اختیاری)
  • پایه علمی قوی در درس های شیمی و زیست شناسی

مطالعه بیشتر