جزوه ماشین های الکتریکی دکتر عابدی

جزوه ماشین های الکتریکی دکتر عابدی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
64mb
نویسنده
دسته بندی
5,900 تومان

توضیحات فایل

جزوه ماشین های الکتریکی دکتر عابدی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جزوه درس ماشین های الکتریکی ۲ منبع : کتاب ماشینهای الکتریکی تحلیل – بهره برداری – کنترل تألیف دکتر پ. س. سن، ترجمه دکتر مهرداد عابدی و مهندس تقی نبوی ویرایش جدید (سال ۹۹ ) بهمراه حل مسائل کامل کتاب اصول ماشین های الکتریکی و الکترونیک قدرت پی .سی. سن می باشد که به صورت PDF و به زبان انگلیسی در ۱۸۵ صفحه می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

جزوه درس ماشین های الکتریکی ۲ ویرایش جدید شامل مباحث ذیل میباشد:

ترانسفورماتورها
ماشین های القایی (آسنکرون)

تصویر بخشی از فایل

ماشین (موتور) الکتریکی (به انگلیسی: Electric machine) یک نام کلی برای دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی یا برعکس تبدیل می‌کند یا سطح ولتاژ جریان متناوب را به سطح دیگری از ولتاژ تغییر می‌دهد.

ژنراتور الکتریکی دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. یک ژنراتور الکترون‌ها را به حرکت درون یک مدار الکتریکی بیرونی سوق می‌دهد. روش کار آن تا حدی شبیه به پمپ آب است، از این نظر که جریان آب را ایجاد می‌کند اما خود آب در پمپ ایجاد نمی‌شود. منبع انرژی مکانیکی (محرک اصلی) ممکن است یک موتور بخار بالا و پایین رونده (به انگلیسی: reciprocating) یا یک توربین باشد، یا آبی که از میان یک توربین یا چرخ آبی می‌گذرد، یا یک موتور درون‌سوز، یا یک توربین بادی، یک هندل دستی، یا هوای فشرده یا هر منبع دیگری از انرژی مکانیکی.

هر ژنراتور شامل دو بخش اصلی است که هر کدام دارای دو اصطلاح هستند – یکی اصطلاح مکانیکی و دیگری الکتریکی- از نظر مکانیکی، روتور قسمت چرخان ماشین الکتریکی است و استاتور قسمت ایستا. در اصطلاح الکتریکیآرمیچر قسمتی از ماشین است که نیرو در آن تولید می‌شود. میدان قسمتی از ماشین خواهد بود که میدان مغناطیسی در آن به وجود می‌آید. آرمیچر ممکن است در روتور یا استاتور باشد. میدان مغناطیسی ممکن ست توسطآهن‌ربای الکتریکی یا آهن‌ربای دائمی ایجاد شود که بر روی روتور یا استاتور سوار شده‌اند. ژنراتورها را به دو دستهٔ اصلی تقسیم می‌کنند: ژنراتورهای ای‌سی و ژنراتورهای دی‌سی.

مطالعه بیشتر