دانلود جزوه قواعد فقه با فرمت word

دانلود جزوه قواعد فقه با فرمت word
نوع فایل
word
حجم فایل
451kb
نویسنده
دسته بندی
9,000 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه قواعد فقه با فرمت word

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل nhkg,n جزوه قواعد فقه با فرمت word در ۱۱۷ صفحه بهمراه نمونه سوالات تشریحی می باشد که با فرمت ورد تهیه و تنظیم گردیده است.در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

منابع جزوه قواعد فقه با فرمت word:

کتاب هـای قـواعـد فقـه آقـایـان حضـرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقـای دکتـر محقق دامـاد سیـد مصطفی ، مـوسوی بجنودی سید میـرزا حسن ، مـراغـه ای میرفتاح ، نراقی ملا احمد ،آیت الله مکارم شیرازی ناصر، فاضل لنکرانی شیخ محمد، موسوی بجنودی سید محمد،ایروانی باقر، مصطفوی سید محمد کاظم،بابافیروزکوهی شیخ علی،شهابی محمود، سنگلجی محمد و جناب آقـای دکتـر محمـدی ابـوالحسن

بخشی از متن فایل ورد:

مقدمه

شاخه ­های معارف اسلامی را می­توان بطور کلی به سه بخش عمده که معروف است به «تقسیم ثلاثی معارف اسلامی»  تقسیم و دسته بندی نمود، که عبارتند از: ۱- عقاید ۲- اخلاق ۳- احکام. آموزه ­های اسلام در بخش نخست مربوط است به شناخت صحیح خداوند و لزوم ایمان به او و اعتقاد به رستاخیز که در آن پاداش اعمال نیک و بد داده می­شود، و اعتقاد به بعثت پیامبران و از جمله پیامبر اسلام (ص) و امامت امامان معصوم (ع) و نزول کتابهای آسمانی است.

آموزه­ های اسلام در بخش دوم در تبیین فضایل و رذایل اخلاقی و طریقه تخلق به مکارم و تجنب از رذایل به اخلاق خلاصه می­شود. بخش سوم آموزه­های اسلام در دانش فقه تجلی می­یابد، که عهده دار بیان شریعت، احکام و قانون عملی زندگی بشر برای رسیدن به سعادت فردی واجتماعی و دنیا و آخرت است. در واقع فقه به انسان می­آموزد که چه ا عمالی را و چگونه انجـام دهـد و از چـه اعمـالـی اجتنـاب نمایـد و آنهـا را تـرک کنـد تا سعـادت فـردی واجتماعـی وی تضمین گـردد .

منابع فقه

منابع فقه عبارتند از:

۱- کتاب «قرآن» – ۲- سنت «حدیث» – ۳- اجماع – ۴ – عقل

مطالعه بیشتر