دانلود خلاصه کتاب روانشناسی سلامت جین اگدن

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی سلامت جین اگدن
نوع فایل
pdf
حجم فایل
3mb
نویسنده
دسته بندی
5,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی سلامت جین اگدن

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود خلاصه کتاب روانشناسی سلامت جین اگدن ترجمه محسن کچویی می باشد که در قالب pdf در ۴۶ صفحه بصورت تایپ شده بهمراه جزوه دستنویس نکات تدریسی درس روانشناسی سلامت در ۱۲ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

سرفصل های خلاصه کتاب روانشناسی سلامت جین اگدن:

۱ ) تعریف روانشناسی سلامت
۲ ) باورها ورفتارهای سلامتی
۳ ) بیمارشدن واسترس
۴ ) رفتارهای خوردن
۵ ) ورزش
۶ ) ارتقا وسلامت
۷ ) چاقی وبیماری های مرکزی قوی
۸ ) استرس
۹ ) شخصیت

بخشی از متن:

سلامت چیست؟

تعریف سلامت از نظر انتونوفسکی

انتونوفسکی جامعه شناس پزشکی اظهار داشت که سلامت و بیماری در دو نقطه ی انتهایی یک طیف قرار دارند بنابراین سلامت بیشتر به وسیله بهبود بخشیدن به شیوه زندگی به دست می اید .
پس سلامت و سالم بودن ،به معنی حالت کامل اسایش وکامیابی جسمانی ،روانی واجتماعی است و فقط فقدان یا معلولیت ناتوانی سلامت محسوب نمیگردد.که طبق گفته ی انتونوفسکی این وضیعت با گذشت زمان ،در طول طیف تغییر میکند.
سلامت حالتی از رفاه و راحتی کامل بدنی ،روانی و اجتماعی فرد است و نه دقیقا نبود بیماری یا ضعف و سستی.

تعریف سلامت ازنظر انگل

منظورنبود بیماری (فقدان بیماری )نیست،بلکه داشتن زندگی بهینه همراه با احساس اسایش وداشتن درسه مقطع BIO,PSYCHO,SOCIAL زیستی،روانی،اجتماعی(ومعنوی)به تازگی اضافه شده درشرایط بهینه.

مقبول ترین تعریف سلامت توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO)

بنابر تعریف WHO سلامت یعنی حالت خوب بودن کامل از لحاظ جسمی،روانی و اجتماعی و این تنها به به معنای فقدان بیماری و ناتوانی نیست.
تعریف سازمان جهانی بهداشت از سلامت دارای دو وجه ایجابی و سلبی است.
در قسمت اول این تعریف بر وجود حالت کامل بون جسمی و روانی واجتماعی یعنی بر جنبه ایجابی تاکید شده است اما در قسمت دوم تعریف )فقدان بیماری( به حالت سلبی توجه شده است …

مطالعه بیشتر