جامع ترین پاورپوینت کنترل کیفیت مواد غذایی

جامع ترین پاورپوینت کنترل کیفیت مواد غذایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
5mb
نویسنده
دسته بندی
11,800 تومان

توضیحات فایل:

جامع ترین پاورپوینت کنترل کیفیت مواد غذایی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پاورپوینت و جزوه کنترل کیفیت مواد غذایی ویرایش جدید می باشد که در قالب ppt در ۲۲۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

منابع پاورپوینت کنترل کیفیت مواد غذایی :

۱٫Lawless, H.T. and Heyman, H. 2010. Sensory Evaluation of food, Springer

۲٫Alli, I. 2004. Food quality assurance: principles and practices, CRC press

۳٫Hubbard, M.R. 2003. Statistical quality control for the food industry, Plenium Publisher

۴٫Kileast, D. 2010. Sensory analysis for food and beverage quality control, CRC press.

۵-کتاب کنترل کیفیت، رسول پایان، ۱۳۸۸٫

کیفیت چیست؟

از نظر ایزو (ISO) مجموعه ای از ویژگی های یک کالا، خدمات و یا فرآیند است که توانایی لازم برای برآوردن نیازهای مصرف کننده را داشته باشد.

ISO: International Standard Organization

کیفیت یعنی مناسب بودن کالا یا خدمات برای هدف مورد نظر

کیفیت دو ویژگی دارد :

۱- ویژگی هایی که باید در کالای مورد نظر وجود داشته باشد.

۲- ویژگی هایی که وجودشان در کالای مورد نظر نامطلوب است.

ویژگی های کیفی کالا

ویژگی های کاربردی که به مفید بودن و دوام و ماندگاری کالا بر اساس نیاز مصرف کننده دلالت دارد.

ویژگی های غیرکاربردی که در کاربری آن کالا مستقیم تاثیر ندارد ولی در انتخاب کالا توسط مصرف کننده موثر است.

– نیازهای مصرف کننده:

نیازهای اساسی که باید در یک حد معینی وجود داشته باشد.

نیازهای عملکردی که روی عملکرد کالا و خدمات متمرکز است.

نیازهای انگیزشی که از ابتدا در ذهن مصرف کننده نیستند و برای ایجاد رضایت مندی بیشتر در مصرف کننده هستند.

گاهی نیازهای انگیزشی توقع مصرف کننده را بالا برده و آنها را تبدیل به نیازهای اساسی می کند.

کنترل چیست؟

مطالعه روی موضوعی برای کسب اطمینان از نتایج مطلوب که ابزاری است برای مطالعه، آزمایش، بازرسی و نظارت.

از دیدگاه مدیریتی کنترل عبارتند از :

مقایسه برنامه های از پیش طراحی شده با واقعیت به انجام رسیده

انجام اصلاحات مورد نیاز

مطالعه بیشتر