دانلود جامع ترین پاورپوینت کپک های مواد غذایی

دانلود جامع ترین پاورپوینت کپک های مواد غذایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
6mb
نویسنده
دسته بندی
5,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جامع ترین پاورپوینت کپک های مواد غذایی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جامع ترین پاورپوینت کپک های مواد غذایی می باشد که در قالب ppt در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده و آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

بخشی از متن پاورپوینت کپک های مواد غذایی :

مروری بر عمومی ترین جنس های کپک های مواد غذایی

کپک ها قارچ های رشته ای هستند که به شکل یک توده ی در هم پیچیده رشد کرده و به سرعت گسترش می یابند.

در طی دهه ۱۹۸۰ هیچ تغییر اساسی در طبقه بندی قارچ های موجود در مواد غذایی صورت نگرفت. قابل توجه ترین تغییرات شامل کشف حالت کامل یا جنسی در بعضی از معروف ترین جنس ها و گونه ها می باشد.

در این ارتباط قارچ شناسان معتقدند که حالت اسکومیست مهمترین حالت تولید مثلی یک قارچ می باشد که به آن تلئومورف گفته می شود. گونه های تلئومورف نسبت به گونه های آنامورف (کنیدیایی یا ناقص) تقدم دارند.هلومورف به موردی اشاره دارد که هردو حالت در کپک ها شناخته شده است ولی از نام تلئومورف استفاده می شود.

طبقه بندی جنس های توصیف شده:

شاخه: دِتِرومایکوتا (آنامورف بوده و حالت کامل در این ها شناسایی نشده است)

رده:هایپومایستس

راسته:هایفومایستالس

خانواده:مونیلیاسه

جنس ها:آلترناریا- آسپرژیلوس- آرئوبازیدیوم (پولولاریوم)- بوتریتیس- کلادوسپوریوم

فوزاریوم- ژئوتریکوم- هلمینتوسپوریوم- مونیلیا- پنی سیلیوم- استاچیبوتریس- تریکوتسیوم

رده:کُلومایستس

جنس:کُلِتوتریکوم

آلترناریا

میسیلوم این کپک ها واجد دیواره عرضی و کنیدیوفور بوده و کنیدی های قهوه ای رنگ بزرگی تولید می کند.

کنیدی ها دارای دیواره های طولی و عرضی هستند

پوسیدگی قهوه ای تا سیاه در میوه های هسته دار،سیب و انجیر

پوسیدگی انتهای ساقه

پوسیدگی سیاه مرکبات

این جنس از قارچ های مزرعه ای بوده و روی گندم رشد می کنند.

علاوه بر این روی گوشت قرمز نیز یافت می شوند.

مطالعه بیشتر