دانلود پاورپوینت بازرسی گوشت جهت ارائه سمینار

دانلود پاورپوینت بازرسی گوشت جهت ارائه سمینار
نوع فایل
ppt
حجم فایل
8mb
نویسنده
دسته بندی
80,000 تومان 6,500 تومان٪92 تخفیف

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت بازرسی گوشت جهت ارائه سمینار

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت بازرسی گوشت جهت ارائه سمینار می باشد که با فرمت ppt در ۳۵ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

دانلود پاورپوینت بازرسی گوشت جهت ارائه سمینار

محتوای اسلاید ۲۰

مایکوباکتریوم (Mycobacterium)

مایکوباکتریوم­ها گروه وسیعی از باکتری های خانوادۀ مایکوباکتریاسه (Mycobacteriaceae) هستند.

این باکتری­ها به علت دارا بودن مقادیر زیادی چربی و موم در جدار خود به سختی رنگ آمیزی می شوند و پس از رنگ آمیزی، در برابر اثر رنگ­زدایی اسیدهای معدنی (محلول ۲۵-۲۰ درصد اسید سولفوریک) و الکل مقاومت می­کنند و رنگ خود را از دست نمی­دهند. به همین علت آن­ها را به نام باسیل­های اسید – فاست (Acid Fast Bacilli) یا مقاوم به اسید نیز می­خوانند.

باسیل سل هوازی اجباری است و بدون اکسیژن رشد نمی­کند.

بهترین درجۀ حرارت برای رشد آن c˚۳۷ است، با این­حال در c˚۴۵-c˚۳۰ نیز توانایی رشد کردن را دارد.

محتوای اسلاید ۳۳

بروسلا (Brucella)

بروسلوز یک‌ بیماری‌ عفونی‌ مشترک بین انسان و حیوان است که توسط اعضای جنس بروسلا بروز می کند.

گونه های این جنس، باکتری های گرم منفی و انگل داخل سلولی اختیاری هستند.

بروسلا هوازی اجباری و در بعضی از گونه ­ها گاز دی اکسید کربن برای رشد اولیۀ آن­ها لازم است.

مهمترین گونه بیماریزا در انسان (Brucella melitensis ) است که میزبان اصلی آن در بین دام ها گوسفند است Brucella abortus نیز گاو را مبتلا می سازد.

آلودگی، بیشتر از طریق فراورده‌های‌ لبنی آلوده‌ به‌ انسان ‌سرایت‌ می‌کند ولی‌ گوشت‌ و فرآورده‌های‌ گوشتی نیز‌ به میزان کمتر در انتقال آلودگی‌ به انسان نقش دارند.

بنابراین کارکنان‌ کشتارگاه­ها، فروشگاه­های‌ گوشت‌ و دامداری­ها بیشتر در معرض‌ ابتلا به‌ این ‌بیماری‌ هستند.

علایم‌ بیماری در انسان‌ عمدتاً به شکل تب‌ مواج‌‌ (نوسان­دار) ظاهر می‌شود.

مطالعه بیشتر