تحقیق پاورپوینت اصول و رعایت مسائل اخلاقی در زمینه مواد غذایی

تحقیق پاورپوینت اصول و رعایت مسائل اخلاقی در زمینه مواد غذایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
16mb
نویسنده
دسته بندی
9,800 تومان

توضیحات فایل:

تحقیق پاورپوینت اصول و رعایت مسائل اخلاقی در زمینه مواد غذایی

دانشجویان و کاربران گرامی ،محتوای این فایل تحقیق پاورپوینت با موضوع اصول و رعایت مسائل اخلاقی در زمینه مواد غذایی می باشد که با فرمت ppt در ۱۰۵ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

Reference:

Mary K. Holder et al. Scientific Reports 2019

Salamati.ir مقاله افزودنیهای غذایی سال ۹۵

World PackagingOrganization

www.prevention.com(مجله معتبری که مقالات روز را به اشتراک میگذارد

کتاب شناسایی تقلبات مواد غذایی (دکتر احسانی)

ELMNET.Ir مقاله مربوط به بسته بندی سال ۹۷

بخشی از متن پاورپوینت اصول و رعایت مسائل اخلاقی در زمینه مواد غذایی:

خلاصه

در ابتدا در مورد اینکه افزودنیها چه ماهیتی دارند صحبت میشود,در ادامه انواع مواد افزودنی معرفی میشود. مزایا و معایب و تاثیرات استفاده این مواد بر سلامتی مطرح شده است.تاثیر انواع بسته بندی بر ماهیت غذا ذکر شده است.

تاثیرات بر محیط زیست و راهکارهای کاهش خطرات زیستی آورده شده سازمان های نظارتی بر سیستم غذایی معرفی شده استدر انتها حقوق مصرف کننده و انتظارات بیان شده است.

ایمنی و بهداشت مواد غذایی از منظر اسلام

از آنجا که در آموزه‌‌های وحیانی، تغذیۀ سالم شامل جنبه‌‌های جسمی، روانی، معنوی و اجتماعی است؛

ضروری است سیاست‌گذاران عرصۀ سلامت به رویکرد تغذیه‌‌ای اسلام ‌‌توجه کنند تا سلامت همه‌جانبۀ واقعی یا جامع‌نگر در جامعه حاصل گردد.

حدود ۲۵۰ ‌آیۀ‌ قرآنی و ده‌ها روایت از معصومان (ع) ‌بـر اهمیت غـذا‌ و تغذیه‌ دلالت میکند.

دانلود پاورپوینت با موضوع اصول و رعایت مسائل اخلاقی در زمینه مواد غذایی

اگر نگاهی به ترکیبات مواد غذایی ای که در آشپزخانه تان هست بیندازید ، حتما برچسب افزودنی های مجاز را خواهید دید.

قدیمی ترین سابقه در تاریخ افزودن مواد افزودنی به مواد غذایی مربوط به پاپیرای مصر باستان حدود ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد است. مواد افزودنی غذایی در حین تهیه ، فرآوری ، ساخت ، تصفیه یا بسته بندی به مواد غذایی افزوده می شوند تا ویژگی های شیمیایی ، بیولوژیکی ، حرکتی حسی را اصلاح کنند و اکثر آنها هیچگونه ارزش غذایی ندارند….

مطالعه بیشتر