دانلود فایل ارگونومی طراحی ابزار ppt

دانلود فایل ارگونومی طراحی ابزار ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
565kb
نویسنده
دسته بندی
5,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود فایل ارگونومی طراحی ابزار ppt

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل با کیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت درس مهندسی فاکتور های انسانی با موضوع : ارگونومی طراحی ابزار با فرمت ppt در ۳۱ اسلاید قابل ویرایش می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

بخشی از متن دانلود فایل ارگونومی طراحی ابزار ppt :

محتوای اسلاید ۳

مقدمه

ابزار وسیله ای است که برای تغییر مواد خام در راستای کاربرد ان ها به کار گرفته میشود.

در طول زمان انسان ها اموخته اندکه شغل های خاصی را میتوان با استفاده ازابزار ها سریعتر و با کارایی بیشتر انجام داد.

یکی از مبانی اصلی در طراحی ابزار،اختصاصی بودن ان است یعنی استفاده از ابزار صحیح برای کار خاص،استفاده از ابزار تخصص یافته منجر به غلبه انسان ها بر محدودیت های طبیعی شان شده است.

تمامی ابزارها به نوعی باعث گسترش قابلیت جسمانی شده و به افزایش سرعت ،دقتی که طبیعت یه ما داده است،کمک میکند.

محتوای اسلاید ۷

طراحی ارگونومیک

بدین معنی است که کاربر ابزار به واقع، منتفع شود. ابزار باید یک توسعه طبیعی برای فرد استفاده کننده باشد. با کاربر کار کند و همراه باشد، نه اینکه در مقابل کاربر قرار گیرد. امکان داشتن انواع فیگورهای طبیعی، ایمن و اجازه داده شده را برای کاربر در حین کار، میسر کند. اکنون بیش از هر زمان دیگری تولیدکنندگان ابزارهای برقی، بسیار جدی به فکر ممزوج کردن ابزار با بدن کاربر بوده و همین ایده اکنون، باعث تولید ابزارهای بهتر است. این ابزارها با لیبل قیمت بالاتر وارد بازار می شوند. اما آیا بواقع ارزشش را دارد؟ البته، شما هزینه های رو به رشد بیمه های درمانی و همچنین مراحل پزشکی جهت مداوای آسیب های فرسایشی و مکرر را در نظر بگیرید.

محتوای اسلاید ۱۹

اصول طراحی ارگونومیک ابزار

۱-  مچ‌ها را صاف و مستقیم نگهدارید.

۲- از بازدهی به عضله در حالت استاتیک خودداری نمایید

۳- از تمرکز فشار و استرس در بافت نرم کف دست اجتناب کنید.

۴- نیروی لازم جهت چنگش یا محکم گرفتن ابزار کاهش یابد.

مطالعه بیشتر