دانلود جزوه و اسلایدهای درس مبانی کارآفرینی و اشتغال زایی ورزشی

دانلود جزوه و اسلایدهای درس مبانی کارآفرینی و اشتغال زایی ورزشی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
5mb
نویسنده
دسته بندی
6,600 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه و اسلایدهای درس مبانی کارآفرینی و اشتغال زایی ورزشی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جزوه و اسلایدهای درس مبانی کارآفرینی و اشتغال زایی ورزشی استاد دکتر ظریفی دکترای مدیریت ورزشی در قالب pdf و در ۱۱۶ صفحه اسلایدوار با قابلیت سرچ و جستجو در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

بخشی از متن جزوه و اسلایدهای درس مبانی کارآفرینی و اشتغال زایی ورزشی :

تکنیک های خلاقیت و کارگروهی

زمانی خلاقیت فقط در حوزه خاصی و برای قشر محدودی مثل هنرمندان و شعرا مورد نیاز بود و سایر اقشار مردم نه تنها نیاز چندانی به خلاقیت نداشتند بلکه از آن دوری می کردند.امروزه در شرایط محیطی پیچیده، پویا ، نامطمئن و رقابتی، خلاقیت و نوآوری برای تمام حوزه های علمی، هنری، ورزشی، فنی، صنعتی، ….

تکنیک چرا

دقیقا مثل چراهای مکرر دوران کودکی است که کودکان برای گسترش فهم خود از دنیای اطرافشان از والدین و اطرافیان می پرسند.

تکنیک نگاه با چشم ذهن

این تکنیک به فرد کمک می کند تا با تقویت استعدادهای روحی روانی در موقعیتی فراتر از سطح حواس قرار گیرد.

دانلود جزوه و اسلایدهای درس مبانی کارآفرینی و اشتغال زایی ورزشی

تکنیک P.P.C

به منظور تغییر و اصلاح واکنش افراد نسبت به ایده های جدید دیگران طراحی شده است.

Positive مثبت

Posibilities احتمالات

Concerns نگرانیها

دانلود جزوه و اسلایدهای درس مبانی کارآفرینی

این تکنیک به فرد گوشزد می کند برای افزایش قوه خلاقیت زیردستان، همکاران، شهروندان یا فرزندان و..قبل از هر چیز باید از خود بپرسد با ایده های جدید دیگران چگونه برخورد می کنم؟

در برخورد با ایده سایرین اول به نکات مثبت ایده توجه کنیم. سپس به انواع کاربردهای محتمل ایده و امکان تعمیم و گسترش آن بپردازیم و نهایتا نگرانی های خود را به شیوه ای
صحیح و صریح با ذکر جملاتی از قبیل من نگران بعضی چیزها در رابطه با ایده شما هستم، آیا می توانید به من کمک کنید تا نگرانیهایم را از بین ببرم؟

مطالعه بیشتر