توضیحات فایل:
دانلود جامع ترین خلاصه کتاب جنگل استراتژی مینتزبرگ ترجمه محمود احمدپور داریانی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جامع ترین خلاصه کتاب جنگل استراتژی مینتزبرگ ترجمه محمود احمدپور داریانی در ۹۸ صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
فهرست فصول جامع ترین خلاصه کتاب جنگل استراتژی مینتزبرگ:
- فصل اول: مدیریت استراتژیک
- فصل دوم: مکتب طراحی
- تدوین استراتژی به عنوان یک فرایند مفهوم سازی
- فصل سوم: مکتب بر نامه ریزی
- تدوین استراتژی به عنوان یک فرایند رسمی
- فصل چهارم: مکتب موقعیت یابی
- تدویت استراتژی به عنوان یک فرایند تحلیلی
- فصل پنجم: مکتب کارآفرینی
- تدوین استراتژی به عنوان یک فرایند رویایی
- فصل ششم : مکتب شناختی
- تدوین استراتژی به عنوان یک فرایند ذهنی
- فصل هفتم:مکتب یادگیری
- تدوین استراتژی بعنوان یک فرایند غیر منتظره
- فصل هشتم:مکتب قدرت
- تدوین استراتژی بعنوان یک فرایند مذاکره
- فصل نهم:مکتب فرهنگی
- شکل گیری استراتژی بعنوان یک فرایند جمعی
- فصل دهم:مکتب محیطی
- شکل گیری استراتژی بعنوان یک فرایند واکنش پذیر
- فصل یازدهم:مکتب ترکیب بندی
- شکل گیری استراتژی بعنوان یک فرایند تغییر و دگرگونی
معرفی کتاب جنگل استراتژی (Strategy Safari)
یکی از بهترین کتاب ها در زمینه استراتژی کتاب جنگل استراتژی (Strategy Safari) مینتزبرگ است. همیشه در استراتژی دیدگاه های متفاوت و گاها متضاد دیده می شود. دانشمندان و متخصصان استراتژی هر کدام تعاریف متعددی از استراتژی ارائه می دهند و از آن در نوشته هایشان به کار می برند. اختلافها صرفاً در حد معنای یک واژه نیست؛ بلکه در مرحلهی اجرا و پیادهسازی استراتژی نیز، مدیران و صاحبنظران، فرایندها و مسیرهای بسیار متفاوتی را بهکار میگیرند.
استراتژی یا راهبرد به معنای عام عبارت است از خط مشی یا برنامه ای که برای رسیدن به هدفی خاص اتخاذ می شود. این واژه در مباحث مدیریتی در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اتماعی و… کاربرد بسیار متداولی دارد و به عنوان یکی از عتاصر مهم مرتبط با مدیریت مطرح بوده و اساس تصمیم گیری های مدیریتی محسوب می شودف به طوری که نمی توان آن را جدای از مدیریت پنداشت. چه بسا مدیریت موفق اغلب حاصل تدوین استراتزی های مناسب و موثر است. با توجه به آنچه شرح داده شد، موضع استراتژی به لحاظ گگسترتگی و کاربرد آن در حوزه های مختلف علمی، مورد توجه و استقبال اندیشمندان قرار گرفته است.