دانلود پاورپوینت جامع اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت جامع اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
7,700 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت جامع اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی می باشد که با فرمت ppt در ۵۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

منابع پاورپوینت اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی:

مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، رسول پایان.

کنترل کیفیت آماری، دکتر نقندریان، دکتر قمی.

کنترل کیفیت، دکتر نقندریان.

کنترل آماری فرآیند، دکتر مسعود منصوری استاد دانشگاه فرزنو کالیفرنیا ترجمه و تدوین : مهندس نیکا دستور نیکو.

Jane Sutherland, A. H. Varm, Color Atlas of Food Quality Control, Wolf Science Book.

Inteaz Alli, Food Quality Assurance: Principles and Practices, Second Edition, CRC Press, 2013.

CARSON.BOLZ.YOUNG: PRODUCTION HANDBOOK ‘۳TH ED.,JOHN WILEY AND SONS , NEW YORK,1972.

۶- GUPTA R.C.  , STATISTICAL QUALITY CONTROL , NAI SARAK , DELHI , KHANA PUBLISHERS , 1983.

۷-DUNCAN A. J. , QUALITY CONTROL AND INDUSTRIAL STATISTICS, HOMEWOOD , ILLINOIS, IRWIN , 1986 .

محتوای اسلاید ۵

مقدمه:

از زمان تدارک مواد اولیه و امکانات لازم برای تولید فراورده های غذایی و طی تولید و تبدیل، عوامل بسیار زیادی در کیفیت آنها دخالت دارند و از طرف دیگر لازمه تولید انبوه در کارخانه های مواد غذایی برخوردار بودن فراورده از کیفیت ثابت و مطلوب است و این امور بر ۳ اصل زیر استوار است:

.۱داشتن دانش فنی لازم در جهت تدارک آنچه مورد نیاز است.

.۲ فعالیت های مهندسی برای به مرحله اجرا درآوردن اطلاعاتی که از مرحله اول یعنی جمع آوری اطلاعات علمی حاصل شده و به عبارت دیگر گزینش صحیح سیستم  و ماشین آلات برای تولید هر فراورده در بهترین شرایط ممکن.

.۳ مدیریت صحیح در هماهنگی امور مربوط به تولید، که مهمترین نقش را به عهده دارد.

محتوای اسلاید ۲۴

کنترل کیفیت:

در حقیقت کنترل کیفیت یک فرایند است که درآن با یک سلسله اعمال و رفتارها به کالا یا خدماتی با کیفیت دست می یابیم.

کنترل کیفیت زیرساختاری است که نه تنها چگونگی کنترل فرایندهای داخلی، بلکه متغیرهای بیرونی بالقوه ای را که می توانند بر تحویل و عملکرد فراورده نهایی تاثیر بگذارند، تعریف می کند.

کنترل کیفیت تضمین می کند فرآورده ساخته شده انتظارات مشتریان را برآورده می کند. پس کنترل کیفیت به سامانه ای از فعالیتها اطلاق می شود که منجر به جلب رضایت مشتری می گردد و کنترل کیفیت بخشی از مدیریت کیفیت است که کیفیت فرآورده را ثابت نگه می دارد.

مطالعه بیشتر