توضبحات فایل:
دانلود کامل ترین جزوه مخابرات دیجیتال ویرایش سال ۱۴۰۰ با فرمت pdf
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل باکیفیت ترین جزوه درس مخابرات دیجیتال بصورت دستنویس ویرایش سال ۱۴۰۰ مفید برای رشته های مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر می باشد که با فرمت pdf در ۴۲ و ۱۱۳ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.
شرح مختصر:
این جزوه در وهله اول، برای دانش پژوهان حوزه مهندسی برق گرایش های مخابرات و الکترونیک مناسب است و در مرحله بعد برای سایر علاقه مندان رشته های ارتباطاتی از مهندسان کامپیوتر و فناوری اطلاعات گرفته تا رشته های فنی و حرفه ای در حوزه ارتباطات مفید خواهد بود.
ضرورت استفاده از مخابرات دیجیتال
انتقال اطلاعاتی که در زندگی روزمره ما اتفاق میافتد، در قالب انتقال سیگنالها است. این سیگنالها مانند سیگنال صوتی، دارای طبیعت آنالوگ هستند. اما زمانی که لازم باشد در یک فاصله دور ارتباط برقرار شود، آنگاه سیگنال پیام آنالوگ از طریق سیمهای ارتباطی منتقل میشوند. برای این کار از تکنیکهایی استفاده میشود که انتقال اطلاعات به صورت موثرتری انجام گیرد.
در روشهای سنتی مخابرات، از سیگنالهای آنالوگ برای انتقال اطلاعات به مسافتهای دور دست استفاده میشد. مخابرات آنالوگ دارای نقاط ضعف زیادی از جمله اعوجاج (Distortion)، تداخل (Interference) و شکافهای امنیتی است. برای غلبه بر این مشکلات، سیگنال را با استفاده از روشهای مختلف به سیگنال دیجیتال (Digitized) تبدیل میکنیم. سیگنالهای دیجیتال امکان مخابراتی شفافتر، دقیقتر و بدون ضعف را فراهم میآورد.
مزایای مخابرات دیجیتال
در مخابرات دیجیتال سیگنالهای آنالوگ به دیجیتال تبدیل میشوند. این کار مزایای فراوانی دارد که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تاثیر نویز، اعوجاج و تداخل روی مخابرات دیجیتال نسبت به مخابر
- ت آنالوگ بسیار کمتر است؛ زیرا سیگنال دیجیتال ذات تاثیر ناپذیرتری دارد.
- مدارات دیجیتال از قابلیت اطمینان بسیار بالاتری برخوردار هستند.
- طراحی مدارات دیجیتال آسانتر و نیز ارزانتر از طراحی مدارات آنالوگ است.
- ادواتی که در طراحی یک مدار دیجیتال مورد استفاده قرار میگیرند نسبت به ادوات یک مدار آنالوگ از نعطاف پذیری بالاتری برخوردارند….