دانلود نمونه سوالات قابل سرچ تربیت بدنی عمومی ۱ با پاسخنامه 

دانلود نمونه سوالات قابل سرچ تربیت بدنی عمومی ۱ با پاسخنامه 
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
5,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود نمونه سوالات قابل سرچ تربیت بدنی عمومی ۱ با پاسخنامه 

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل نمونه سوالات قابل سرچ تربیت بدنی عمومی ۱ با پاسخنامه می باشد که با فرمت pdf در ۸۵ صفحه تهیه و تدوین شده و هم اکنون آماده دانلود می باشد .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد.  در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

نمونه سوالات قابل سرچ تربیت بدنی عمومی ۱ با پاسخنامه 

۱٫هدف حوزه تندرستی و تفریحات سالم و حرکات موزون در تربیت بدنی کدام است؟پرورش تمام ابعاد وجودی انسان و بهبود سطح کیفی زندگی

۲٫سومین حوزه وابسته به تربیت بدنی و ورزش کدام است؟ حرکات موزون

۳٫ کدامیک از موارد ذیل از اجزای آمادگی جسمانی محسوب می شود؟  قدرت

۴٫کدام یک از اجزای آمادگی جسمانی را به دو دسته تقسیم نمود؟انعطاف پذیری » فلشیمن « –

۵٫کدام یک از مفاصل زیر جزء مفاصل کروی است؟ مفاصل ران و شانه

۶٫کدام یک از اجزای ذیل مربوط به آمادگی جسمانی مرتبط با تندرستی است؟ انعطاف پذیری

۷٫ذخایر CP در دستگاه انرژی کراتین فسفات در کدام قسمت می باشد؟  تارهای عضلانی

۸٫روش دیگر تولید ATP بدون حضور اکسیژن در کدام یک از دستگاه های زیر انجام می گیرد؟ ..دستگاه اسید لاکتیک

۹٫در دستگاه هوازی مواد غذایی عمدتا در چه قسمتی به همراه اکسیژن مصرف می شوند؟ ا. میتوکندری سلول

۱۰٫مهم ترین و ارزان ترین منبع انرژی در تغذیه انسان کدام است؟. کربوهیدرات ها

۱۱٫از اکسیداسیون هر گرم چربید کربوهیدرات و پروتئین به ترتیب چند کالری به دست می آید؟ ۹ – ۴ – ۴

۱۲٫ برای یک جیره غذایی معمولی چند گرم چربی مورد نیاز است؟ ۶۵ تا ۹۰ گرم

۱۳٫ در اشخاص غیر ورزشکار چند گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن لازم است؟ ۰٫۸ گرم

۱۴٫کدام یک از نکات زیر در برنامه های تغذیه ای بکار می رود؟ از شیر کم چرب و تازه استفاده شود.

مطالعه بیشتر