دانلود پروژه پاورپوینت مطالعات موردی موزه هنرهای معاصر ایران

دانلود پروژه پاورپوینت مطالعات موردی موزه هنرهای معاصر ایران
نوع فایل
ppt
حجم فایل
11mb
نویسنده
6,600 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پروژه پاورپوینت مطالعات موردی موزه هنرهای معاصر ایران

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پروژه پاورپوینت مطالعات موردی موزه هنرهای معاصر ایران می باشد که با فرمت ppt در ۴۰ اسلاید بهمراه تصاویر تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

پروژه پاورپوینت مطالعات موردی موزه هنرهای معاصر ایران:

طرح ۳

موضوع :

فرم و هندسه موزه

درباره معمار موزه

کامران دیبا و همکار آقای نادر اردلان

متولد سال ۱۳۱۷ تهران

فارغ التحصیل رشته معماری و شهرسازی دانشگاه هاروارد واشنگتن ۱۹۶۳

آثار معمار در ایران :

موزه هنرهای معاصر

فرهنگسرای نیاوران

پارک شفق یا به گفته خود وی پارک یوسف آباد

برخی از بناهای دانشگاه جندی شاپور

شهرجدید شوشتر

عناصر موجود در کارهای کامران دیبا :

آب : نمادی از زندگی و صفا

دیوار : یک نوع حجاب و پوشش

حیاط : ریه و تنفس

دروازه : اعلام یک آغاز

نحوه به کارگیری این عوامل آثار دیبا را به فرهنگ بومــی نـــزدیــک و مــرتبــط می سازد. دیبا بیشترین توجهش به ذات انتزاعی و عملکرد معماری است که حضور آن را در معماری کوچه و خیابان و ابنیه غیر رسمی جستجو می کند.

بیشتر آرایش ساختمان های وی توسط دیوار است و مهمترین و معروف ترین ساختمان های او ، موزه هنرهای معاصر ایران است.

موقعیت و قرارگیری موزه :

موزه هنرهای معاصر یکی از موزه های شهر تهران است. این موزه در سال ۱۳۵۶ خورشیدی به کوشش و ابتکار فرح پهلوی در گوشه غربـی پارک لاله و در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع ( به جز باغ تندیس ها ) بنا شد.

معماری

معماری موزه مجموعه‌ای است از سنت، مدرنیسم و اندیشه فلسفی که به دست معمار ایرانی کامران دیبا طراحی شده‌است. هشتی، چهارسو و گذرگاه‌ها از جمله عناصر چشم‌نواز این مجموعه بدیع به شمار می‌رود.

همچنین تأثیر بادگیرهای یزد بر معماری مجموعه واضـــح است. هشت نگارخانه موزه که با اختلاف سطحی بی نظیر نسبت به هم بنا شـده‌اند، بیننده را در مسیری چرخشی گرداگرد فضای اصلی موزه می‌گردانند؛ این مسیر به گونه‌ای طراحی شده‌است که انتهای هشتمین و آخرین نگارخانه به هشتی یا همان نگارخانه اول باز می‌گردد.

مطالعه بیشتر