دانلود فایل pdf جزوه قابل سرچ آموزش و پرورش پیش دبستانی

دانلود فایل pdf جزوه قابل سرچ آموزش و پرورش پیش دبستانی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
8,900 تومان

توضیحات فایل:

دانلود فایل pdf جزوه قابل سرچ آموزش و پرورش پیش دبستانی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل فایل pdf جزوه قابل سرچ آموزش و پرورش پیش دبستانی و دبستان پیام نور می باشد که با فرمت پی دی اف در ۳۰۶ صفحه مناسب جهت مرور سریع درس و آمادگی برای آزمون تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

فایل pdf جزوه قابل سرچ آموزش و پرورش پیش دبستانی

فصل اول: مفهوم، تاریخچه و هدف ها آموزش و پرورش پیش دبستانی

فصل دوم: مفهوم، تاریخچه، هدف ها و اصول و رویکردهای آموزش و پرورش در دوره دبستان

فصل سوم: آموزگاران بزرگ و اندیشه های آنان درباره آموزش و پرورش پیش دبستانی و دبستانی

فصل چهارم: مقایسه نظام آموزش پیش دبستانی ایران ژاپن و انگلستان آن

فصل پنجم: نقش بازی بازی در آموزش و پرورش کودکان پیش دبستانی و دبستانی

۱-۱ مفهوم آموزش و پرورش

واژه آموزش و پرورش ترکیبی از دو واژه آموزش و پرورش است که کشور ما این دو کلمه هم به صورت مجزا و هم به صورت ترکیبی برای بیان مفاهیم خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. در مواردی هم دیده می شود که هر یک به صورتی مجزا و به صورت جایگزین برای اشاره در education به مفهومی یکسان مورد استفاده قرار می گیرند. ابتدا باید بگوییم که این کلمه ترکیبی معادل واژه زبان انگلیسی است. اما چه تفاوتی بین مفهوم آموزش و مفهوم آموزش و پرورش وجود دارد. واژه آموزش در لغت به معنای یاددادن و واژه پرورش به معنای پروانیدن و آداب اخلاقی به کسی یاددادن است صافی، ۱۳۹۰ .

این تفاوت در معنی لغوی باعث شده تا برخی تصور کنند که پرورش با تزکیه و ارتقای روح و اخلاق افراد سر و کار دارد و آموزش با یاد دادن مهارت ها و فنون مادی شعاری نژاد، ۱۳۷۵ ؛ صافی، ۱۳۹۰

این برداشت از این مفاهیم البته اشتباه است. بسیاری از مربیان و متخصصان معتقدند این دو واژه در زبان فارسی باید در کنار هم و برای اشاره به یک فرایند واحد مورد استفاده قرار بگیرند که فرایندی مداوم، همیشگی و در « یکی بدون دیگری امکان پذیر نیست. براین اساس متخصصان، آموزش و پرورش را طول زندگی برای ایجاد تغییرات مطلوب در همه زمینه ها فردی، اجتماعی، عاطفی، شناختی، روانی – حرکتی مادی، معنوی، اخلاقی و…در انسان ها قلمداد می کنند…

مطالعه بیشتر