دانلود فایل نقش روغن پالم در صنایع غذایی در ۴۵ اسلاید قابل ویرایش

دانلود فایل نقش روغن پالم در صنایع غذایی در ۴۵ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
حجم فایل
4mb
نویسنده
6,600 تومان

توضیحات فایل:

دانلود فایل نقش روغن پالم در صنایع غذایی در ۴۵ اسلاید قابل ویرایش

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین تحقیق پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی با فرمت ppt در ۴۵ اسلاید قابل ویرایش می باشد.امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای تحقیق پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۹

روغن پالم

صادرات به صورت فرآوری شده یا نیمه فرآوری شده :

پالم اولئین (جزء مایع ) پالم استئارین  (جزء جامد)

نسبت یکسان اسیدهای  چرب اشباع و غیر اشباع (۵۰%)

نیمه جامد در دمای معمولی اتاق

حاوی مواد آنتی اکسیدانی طبیعی

(کاروتنویئدها ،توکوفرول ها،استرول ها ،فسفاتیدهاو …)

خاصیت  ضد سرطانی و ضد انعقادی خون

پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

محتوای اسلاید ۲۳

وضعیت روغن در دنیا

عرضه روغن پالم از ۱۹۸۰ افزایش و۴۰ درصد سهم تجارت روغن های خوراکی در دنیا متعلق به پالم

براساس آمار وزارت کشاورزی آمریکا در سال۲۰۱۴ روغن پالم و هسته پالم بیشترین مصرف در دنیا دارد.

ازسال ۲۰۱۵ مقرر شده برچسب گذاری مواد غذایی در صورت استفاده از روغن پالم موظف به درج آن باشند

تولید پالم طی سالهای۲۰۱۵-۲۰۱۱ بیش از تولید و عرضه سویا

از سال ۲۰۱۲ تولید پالم افزایش و تولید روغن زیتون با ۱٫۸% کمترین تولید

محتوای اسلاید ۲۹

دلایل انتخاب پالم برای سرخ کردنی

بدون هیدروژناسیون مناسب برای سرخ کردن

دارا بودن آنتی اکسیدانهای طبیعی

نداشتن اسید لینولنیک

تمایل کمتر به دود کردن و پلیمریزه شدن

عدم تشکیل صمغ

پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

محتوای اسلاید ۳۱

پالم اولئین

پالم-اولئین به عنوان جزء مایع پالم

تولید: در مراحل ابتدایی پالایش (خنثی کردن، رنگبری و بوگیری)

شکل فیزیکی : در محیط کاملآ سیال است

خصوصیت بارز:

در زمان اختلاط با سایر روغن ها ی گیاهی به شکل مایع باقی می ماند. پایداری روغن های مایع در اثر اختلاط با پالم اولئین افزایش و بهبود می یابد.

کاربرد: تولید پرکننده های خامه ای نان شیرینی و برای طبخ در فر

مزیت :بدون هیدروژناسیون برای سرخ کردن روغن خوبی است

مطالعه بیشتر