دانلود پاورپوینت فراوری و نگهداری خاویار در ۱۲ اسلاید قابل ویرایش

دانلود پاورپوینت فراوری و نگهداری خاویار در ۱۲ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
5,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت فراوری و نگهداری خاویار در ۱۲ اسلاید قابل ویرایش

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین تحقیق پاورپوینت فراوری و نگهداری خاویار با فرمت ppt در ۱۲ اسلاید قابل ویرایش می باشد.امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای تحقیق پاورپوینت فراوری و نگهداری خاویار  ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۲

مرواریدی به نام خاویار

  • به نظر برخی واژه خاویار واژه ای فارسی و دگرگون شده واژه خاگ آور (تخم آور است). خاویار یا مروارید سیاه تخم ماهی استروژون (ماهی خاویار) است. قدمت ماهیان خاویاری به دوران ماقبل تاریخ یعنی تقریبا ۲۵۰ میلیون سال قبل (به عصر ژوراسیک) باز می گردد. ین گونه ماهیان خاویاری در ابتدا در تمام رودخانه های جهان وجود داشتند، اما امروزه در آب های نیمکره شمالی زندگی می کنند. دریای خزر به عنوان بزرگ ترین منبع ماهیان خاویاری در جهان بوده و بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تامین می کند. در ایران کرانه های شرقی دریای خزر به ویژه سواحل بندر ترکمن محل صید ماهیان خاویاری می باشد.

محتوای اسلاید ۷

 روش های فرآوری خاویار

(نمک زدن به مقدار کم):malossol1- روش

  • کارشناسان اغلب این روش را توصیه می کنند. به خاویار تازه نمک زده می شود که بالاترین حد نمک در این روش ۵ درصد است.
  • نمک استفاده شده در این روش کمتر از ۳ در صد است.
  • خاویار تهیه شده با این روش کیفیت ممتازی دارد، ولی هزینه این روش بالا است.

محتوای اسلاید ۱۱

مزیت روش های صنعتی به سنتی

  • در روش های صنعتی از ماشین هایی که به منظور فرآوری خاویار طراحی شده، استفاده می شود. در این روش به محلول آب نمک سرد اوزون نیز می افزایند.
  • از نمک کمتری استفاده می شود.
  • طول عمر نگهداری افزایش می یابد و نیاز به نگهداری در فریزر نمی باشد.
  • مزه بهتر و مطلوب تری دارد.
  • ضایعات و محصولات مرجوعی کمتر است.
  • از نیروی انسانی کمتری استفاده می شود.

مطالعه بیشتر