دانلود جزوه تغذیه ورزشی ویرایش جدید با فرمت pdf اسلایدوار

دانلود جزوه تغذیه ورزشی ویرایش جدید با فرمت pdf اسلایدوار
نوع فایل
pdf
حجم فایل
11mb
نویسنده
دسته بندی
5,800 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه تغذیه ورزشی ویرایش جدید با فرمت pdf اسلایدوار

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جزوه تغذیه ورزشی ویرایش جدید با فرمت pdf اسلایدوار می باشد که پس از پرداخت آنلاین می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمائید. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

دانلود جزوه تغذیه ورزشی ویرایش جدید با فرمت pdf اسلایدوار

اصول تغذیه

• تغذیه مناسب برای سلامت و اجرای نخبگی در ورزشکاران ضروری است
• بدون تغذیه مناسب رسیدن به اوج اجرا امکان پذیر نیست
• کلیه مواد خوراکی شامل کربوهیدرات، چربی، پروتئین، آب، ویتامین و مواد معدنی می باشد.

انرژی

– ظرفیت انجام کار
– منبع اصلی انرژی: نور خورشید
– انرژی موجود در باندهای شیمیایی درشت مغذی های غذا در طی متابولیسم رها می شود.

-دریافت انرژی رژیمی که برای رشد یا حفظ تعادل انرژی در فرد سالم با سن، جنس، وزن، قد و سطح فعالیت بدنی خاص، لازم است.
– وزن بدن شاخص تکافوی انرژی است.
– وزن بدن کافی بودن دریافت انرژی را نشان می دهد، اما شاخص معتبری برای تکافوی ریز مغذی ها یا درشت مغذی ها نیست
– وزن بدن تحت تاثیر ترکیب بدن است.

مصرف انرژی پایه و استراحت

حداقل مقدار انرژی صرف شده که با زندگی سازگار است (BEE)
-انرژی صرف شده در فعالیت هایی است که برای حفظ عملکرد طبیعی و هموستاز بدن لازم است (REE)
-اگر شرایط کامل استراحتی مهیا نباشد به انرژی مصرف شده میزان متابولیک استراحت اطلاق می شود (RMR)
– در ابتدای صبح با ۱۰ الی ۱۲ ساعت پس از صرف غذا یا نوشیدنی یا نیکوتین اندازه گیری می شود.
۶۰ تا ۷۰ درصد کل انرژی مصرفی

عوامل موثر بر مصرف انرژی استراحت

– سن)

در سال های اول و دوم زندگی بالاترین میزان است، انرژی اضافی مورد نیاز برای سنتز و نگاهداری هر گرم بافت بدن حدود ۵ کیلوکالری است. کودکان حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد انرژی غذا را به صورت بافت جدید بدن ذخیره می کنند

– ترکیب بدن)

توده بدون چربی: بافت فعال متابولیکی بدن، بیشترین مصرف انرژی استراحت را دارد. ۸۰ درصد تفاووت مصرف انرژی استراحت در بین افراد به دلیل تفاوت در این بافت است.
اندام ها در تولید حرارات نقش دارند. ۶۰ درصد انرژی استراحتی برای تولید حرارت در ارگانهای دارای میزان بالای متابولیک یعنی کبد، مغز، قلب، طحال و کلیه می باشد.

مطالعه بیشتر