دانلود جزوه مبانی روانشناسی رشته علوم اجتماعی با فرمت pdf اسلایدوار

دانلود جزوه مبانی روانشناسی رشته علوم اجتماعی با فرمت pdf اسلایدوار
نوع فایل
pdf
حجم فایل
30mb
نویسنده
دسته بندی
6,600 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه مبانی روانشناسی رشته علوم اجتماعی با فرمت pdf اسلایدوار

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جزوه مبانی روانشناسی رشته علوم اجتماعی با فرمت pdf اسلایدوار آماده دانلود گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

“سرفصل های جزوه درس مبانی روانشناسی”

تعریف روانشناسی
سیر تحولی روانشناسی
موضوع مورد مطالعه روانشناسی
و رابطه روانشناسی با سایر علوم
عوامل موثر بر رفتار
اساس عصبی رفتار
هوش
تفاوتهای فردی
شخصیت
انگیزش
هیجان-عواطف
ادراک
دقت و توجه
یادگیری و حافظه
زبان و تفکر

جزوه مبانی روانشناسی رشته علوم اجتماعی:

روانشناسی و مددکاری اجتماعی Psychology & Social work Psychology

حرفه های یاورانه

حرفه های یاورانه، مشاغلی هستند که اساس ا با انگیزه کمک به سلامتی و آموزش مردم توسعه پیدا کرده اند و هدف آنها پرورش و رشد انسانها و شناخت و حل مشکلات گوناگون آنهاست. مانند: روانشناسی، مشاوره، مددکاری اجتماعی، پرستاری،روانپزشکی و…

روانشناسی و مددکاری اجتماعی رشته های همجوار هم هستند که در تیم درمان از هر دو آنها استفاده میشود.موفقیت حرفه ای مددکار اجتماعی بستگی به میزان شناخت و اطلاعات او از رشته روان شناسی نیز دارد.

با شناخت نسبی رشته روانشناسی مددکار می تواند زمینه های همکاری خود را با این رشته ها در محیط کار مشخص و روشن شود.
ارجاع مددجو: یکی دیگر از محل های پیوند روانشناسی و مددکاری اجتماعی است. از ویژگی های برجسته مددکار اجتماعی پذیرش این واقعیت است که در هنگام کار کردن با مددجویان به تنهایی قادر نخواهد بود همه مشکلات را مورد نظر قرار دهد و لازم است از سایر متخصصان مانند روانشناس یاری بجوید و بتواند به موقع از روش ارجاع استفاده نماید.

تشابهات روانشناسی با مددکاری اجتماعی

موضوع اصلی هر دو رشته انسان هست و کمک به او.
مددکار اجتماعی مانند روانشناس به مسائل روانی انسان ها توجه ویژه دارد.
مهمترین وظیفه متخصصان بهداشت روان )روانشناس و مددکار اجتماعی(، کمک به رشد و بالا بردن سطح سلامت مُراجعان در ابعاد گوناگون است.
مددکار اجتماعی در فعالیت های حرفه ای خود می تواند ا از برخی تکنیک ها، فنون و مهارت های رشته های همجوار خود مانند مشاوره و روانشناسی نیز بهره می برند، اما الزاما حرفه مددکاری اجتماعی همان رشته روانشناسی یا مشاوره نیست.
اصل احترام به مقام انسانی مددجو: این اصل اشاره به احترام همه حرفه های یاورانه به تمامی انسان ها و شان و آزادی آنها دارد صرف نظر از رنگ، نژاد، قومیت، جنسیت، مذهب و …

مطالعه بیشتر