دانلود پاورپوینت فراورده های مایع شیر و شیر UHT

دانلود پاورپوینت فراورده های مایع شیر و شیر UHT
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
8,600 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت فراورده های مایع شیر و شیر UHT

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پاورپوینت فراورده های مایع شیر و شیر UHT می باشد که در قالب ppt در ۱۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

پاورپوینت فصل ۵ فراورده های مایع شیر و شیر UHT قسمت دوم:

فهرست :

چکیده ۴
انواع سیستم های UHT 5
فراورده های شیر UHT 6
استریلیزاسیون مداوم ۷
سیستم‌های مورد استفاده در فرآیندهای حرارتی ۸
تکنیک های استریلیزاسیون ۱۳
معایب فرایند UHT 17

چکیده

UHT جزیی از استرلیزاسیون است که عبارتست از حرارت دادن غذا برای مدت کوتاه. این مدت حدود ۲-۵ ثانیه است در دمای بسیار زیاد ۱۳۵ . این دما برای کشته شدن اسپورهای درون شیر لازم است. دمای بالا همچنین زمان فرایند را کاهش می دهد و بدین وسیله فساد مواد غذایی کاهش پیدا می کند. بیشترین و معمولترین محصول فرایند UHT شیر است، اما این فرایند همچنین برای آبمیوه ها، کرمها، ماست، شراب، سوپ و کباب استفاده می شود. فرایند UHT در اروپا موفقیت بسیار زیادی کسب کرده است. فرایند UHT ،همه میکروارگانیسم هایی را که به هر شکلی باعث فساد محصول می شود، از بین می برد. در این فرایند از یک سری عملیات حرارتی استفاده می شود که تأثیر کشندگی باکتریایی آن بیشتر از فرایند پاستوریزاسیون است، از آنجا که خطر آلودگی در طول عملیات بسته بندی از بین می رود، بنابراین این مدت زمان نگه داری در دمای بالا تا حدودی به محصول طعم پختگی و رنگ قهوه ای می دهد .

انواع سیستم های UHT

  • انواع سیستم های UHT
  • در بازار دو نوع سیستم UHT وجوددارد.
  • * سیستم مستقیم (Direct system)، فرآورده در این سیستم در تماس مستقیم با محیط گرمازا قرار می گیرد، و به دنبال آن با قرارگرفتن در محفظه خلاء تحت فرایند سرد کردن آنی (Flash cooling) واقع شده و سپس به طور غیر مستقیم تا دمای بسته بندی خنک می گردد.
  • سیستم های مستقیم به شکل های زیر می باشند:
  • • سیستم تزریق بخار (تزریق بخار به داخل محصول)،
  • • سیستم انفوزیون (Infusion) بخار (محصول به داخل محفظه بخار وارد گردد)،
  • • سیستم غیرمستقیم (Indirect system)، حرارت در این سیستم از وراء یک دیواره (دیواره صفحه ای یا لوله ای) از محیط گرمازا به محصول منتقل می گردد. سیستم غیر مستقیم به شکل های زیر می باشد:
  • • تبادل کننده حرارتی صفحه ای

مطالعه بیشتر