دانلود پاورپوینت و جزوه فرآورده های لبنی منجمد (بستنی)

دانلود پاورپوینت و جزوه فرآورده های لبنی منجمد (بستنی)
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
8,900 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت و جزوه فرآورده های لبنی منجمد (بستنی)

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت و جزوه فرآورده های لبنی منجمد (بستنی) می باشد که در قالب ppt در ۱۲۲ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

پاورپوینت و جزوه فرآورده های لبنی منجمد (بستنی):

  • به طور کلی دسرهای منجمد (Frozen desserts) به دو دسته دسرهای منجمد لبنی (Dairy Frozen desserts) و دسرهای منجمد غیر لبنی (Non dairy frozen desserts) تقسیم می شوند.
  • الف) دسرهای منجمد لبنی : در ساخت آنها حتماً مشتقات لبنی باید وجود داشته باشد و با نام عمومی بستنی شناخته می شوند و شامل بستنی و محصولات مشابه می باشند.

از نظر تعریف بستنی فرآورده غذائی منجمدی است که از شیر یا محصولات شیری با افزودن ترکیبات مختلف به دست می آید. از نظر فیزیکی بستنی یک نوع امولسیون گاز در مایع می باشد که د ر آن حباب های کوچک هوا در فاز پیوسته ای که تا حدی منجمد شده است پراکنده می باشند. (Gas (air)in liquid emulsion)

  • ب) دسرهای منجمد غیر لبنی : این دسرها دارای دو ویژگی می باشند:
  • ۱- در فرمول آن ها مشتقات لبنی وجود ندارد.
  • ۲- از نظر طعم، مزه و بافت مشابه دسرهای منجمد لبنی هستند، مانند پاروین(Parevine) .

طبقه بندی

  • به طور کلی تعریف دقیق و مطلقی در مورد انواع بستنی وجود ندارد. تعاریف موجود نیز بر اساس استاندارد کشورهای مختلف و منابع ارائه دهنده با هم متفاوت می باشند. با این وجود متداول ترین انواع بستنی را می توان به صورت زیر تعریف نمود.
  • الف) بستنی معمولی (Ice cream) : محصول غذائی منجمدی است که حاوی حداقل ۱۰% چربی شیر و ۲۰% مواد جامد کل شیر (T.S) بوده و وزن یک لیتر آن حداقل ۰/۵ کیلوگرم بوده و به ازای هر لیتر ۲۰۰ گرم ماده جامد دارد.
  • ب) بستنی با چربی کاهش یافته (Reduced fat I.C.) بستنی که مقدار چربی آن حداقل ۲۵% از بستنی مرجع کمتر باشد.
  • ج) بستنی سبک (Light I.C.) : بستنی که میزان چربی آن حداقل ۵۰% کمتر از بستنی مرجع باشد.
  • د) بستنی کم چرب (Low fat I.C.) : حد اکثر میزان چربی آن در هر وعده خوراکی سه گرم باشد.
  • ه) بستنی بدون چربی (Non fat I.C.) : مقدار کل چربی در آن در هر وعده کمتر از ۰/۵ گرم باشد.

مطالعه بیشتر