دانلود پاورپوینت فایده‌گرایی

دانلود پاورپوینت فایده‌گرایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
3mb
نویسنده
دسته بندی
100,000 تومان 8,700 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت فایده‌گرایی

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پاورپوینت فایده‌گرایی می باشد که در قالب ppt در ۴۹ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

پاورپوینت فایده‌گرایی :

محتوای اسلاید ۱۸

«فایده‌گرایی» گونه‌ای از پیامدگرایی است که کار درست را کاری می‌داند که «خیر» را «بیشینه» ‌کند.

شاید بتوان فایده‌گرایی را مشهورترین گونه پیامدگرایی دانست، اما پیامدگرایی فقط منحصر به فایده‌گرایی نیست و گونه‌های دیگری را نیز در بر می‌گیرد. «خودگرایی» نیز گونه‌ای از پیامدگرایی شمرده می‌شود.

خودگرایان بر این باورند که تنها خیری که باید بیشینه شود، خیر خودِ فاعل است. بنابراین، ملاک خودگرایی برای بیشینه‌سازی خیر، برعکس ملاک فایده‌گرایی که بی‌طرفانه است و در آن خیر همه افراد دارای ارزش یک‌سانی است، جانب‌دارانه (partial) است. پس پیامدگرایان یا خودگرایند یا فایده‌گرا. خودگرایان در پیِ بیشینه‌سازی خیر فردی‌اند و فایده‌گرایان در پیِ بیشینه‌سازی خیر جمعی.

محتوای اسلاید ۲۱

اشتباه نخست

روایت یک‌سویه پاره‌ای از اندیش‌مندان فارسی‌زبان از فلسفه اخلاقِ جهان انگلیسی‌زبان باعث شده است پاره‌ای از دوست‌داران فلسفه اخلاق در این سرزمین گمان برند که فلسفه اخلاق اَنگلوساکسُن (Anglo-Saxon) و اَنگلواَمِریکن (Anglo-American) نماینده تام‌الاختیار نظریه‌های اخلاقی خودگرای (egoistic) گیتی است و فلسفه اخلاق قاره‌ای (continental) نماینده تام‌الاختیار نظریه‌های اخلاقی دیگری‌گرا (altruistic). این در حالی است که جریان رایج در اخلاق هنجاریِ کشورهای فلسفه‌پرور و انگلیسی‌زبان جهان (اسکاتلند، انگلستان، ایرلند، آمریکا، کانادا، استرالیا و …) را می‌توان به دو گروه خودگرا و دیگری‌گرا تقسیم کرد. فلسفه اخلاق جهان انگلیسی‌زبان منحصر به جریان‌های خودگرا نیست و نظریه‌های هنجاری دیگری‌گرا جایگاه فربهی در آن دارند.

محتوای اسلاید ۳۶

این جملات نشان می‌دهند که میل نیز همانند اندیش‌مندان دوره روشن‌گری اسکاتلند به‌شدت تحت‌ تأثیر اندیشه‌های رواقی بود. این نکته قطعه‌ای مغفول و مجهول در جورچین فایده‌گرایی است که نادیده‌گرفتنش به ارایه تفسیری یک‌سویه از فایده‌گرایی منجر می‌شود…

مطالعه بیشتر