پاورپـوینت پودمان ۴ کاربرد فناوری های نوین یازدهم هنرستان

پاورپـوینت پودمان ۴ کاربرد فناوری های نوین یازدهم هنرستان
نوع فایل
ppt
حجم فایل
12mb
نویسنده
70,000 تومان 5,800 تومان

توضیحات فایل:

پاورپـوینت پودمان ۴ کاربرد فناوری های نوین یازدهم هنرستان

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپـوینت آموزشی ، جذاب و قابل ویرایش پودمان ۴ کاربرد فناوری های نوین انرژی های تجدید پذیر یازدهم هنرستان می باشد که با فرمت ppt در ۲۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

دانلود پاورپـوینت پودمان ۴ کاربرد فناوری های نوین انرژی های تجدید پذیر یازدهم هنرستان:

محتوای اسلاید ۲

انرژی های تجدید پذیر

-انرژی فسیلی مقدار زیادی از سبد سوختی دنیارا تامین میکند . به دلیل اینکه این انرژی با سرعت بسیاری مصرف میشود ، نسل فعلی وظیفه دارند به منابع انرژی تجدید پذیر روی بیاورند . انرژی های نو قطعا به معنای انرژی های جدید نیست و گرمایش توسط برتو خورشیدی شاید از نخستین کاربردهای انرژی نو بوده و مقصود اصلی از کلمه ی نو به معنی »  نو شونده « است . ویژگی مهم این نوع انرژی ها تجدید پذیر بودن و از بین نرفتن انها در چرخه طبیعت است .

– مهم ترین انرژی های نو :

– انرژی خورشیدی

– انرژی باد

– انرژی زمین گرمایی

– انرژی زیست توده

– انرژی آبی برق ابی – جزر و مدی –  اقیانوسی و …

محتوای اسلاید ۶

کاربرد های غیر نیروگاهی مستقیم
حرارتی خورشیدی اب گرم کن خورشیدی (صفحه ی خورشیدی )

در کاربرد های غیر نیروگاهی خورشیدی اب گرم کن ها اصلی ترین سیستم مورد استفاده هستند . بخش اصلی اب گرم کن خورشیدی ، صفحات خورشیدی جاذب است که به وسیله ی تابش خورشید گرم شده و حرارت خود را به یک سیال جذب کننده منتقل میکند رنگ صفحات همیشه تیره انتخاب میشود و دارای پوشش خاصی است که بتواند ضریب جذب انرژی را به حداکثر و ضریب پخش را به حداقل برساند.

محتوای اسلاید ۲۵

نیروگاه تلمبه ذخیره ابی

نوعی دیگر از نیروگاه آبی است. وظیفه یک نیروگاه آب تلمبه ذخیرهای پشتیبانی شبکه الکتریکی در ساعات اوج مصرف (ساعات پیک) است. این نیروگاه تنها آب را در ساعات مختلف بین دو سطح جابه جا میکند. در ساعاتی که تقاضا برای انرژی الکتریکی پایین است با پمپ کردن آب به یک منبع مرتفع انرژی الکتریکی را به انرژی پتانسیل گرانشی تبدیل میکند

در واقع در این نیروگاهها به جای ذخیره انرژی برق، عامل به و جود آورنده آن (که همان انرژی پتانسیل آب در ارتفاع است) ذخیره میشود. در زمان اوج مصرف، آب دوباره از مخزن به سمت پایین جاری شده و با چرخاندن توربین آبی موجب تولید برق و رفع نیاز شبکه میشود. این نیروگاهها با ایجاد تعادل در ساعات مختلف موجب بهبود ضریب بار شبکه و کاهش هزینه های تولید انرژی الکتریکی میشوند.

سد تلمبه ذخیرهای سیاه بیشه در استان مازندران نمونهای از این فناوری است.

نیروگاه سیاه بیشه  توا تولید برق به توان ۱۰۴۰ مگاوات به سیله تورمن و قابلیت جذب توان ۹۶۰ مگوات در حالت پلیمی دارد

اقدام مفید برای کاهش مصرف برق  در هنگام اوج مصرف:

۱- استفاده  از سیستم های حمل ونقل عمومی

۲- استفاده از فن اوری های نوین الکتیریکی

مطالعه بیشتر