توضیحات فایل:
دانلود پاورپوینت کاربرد آنتی اکسیدان ها در صنایع غذایی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود پاورپوینت کاربرد آنتی اکسیدان ها در صنایع غذایی در قالب فایل ppt و در ۲۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده و آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
دانلود پاورپوینت کاربرد آنتی اکسیدان ها در صنایع غذایی
غذاهای آنتیاکسیدانی و مواد تشکیلدهنده آن جزء مهمی از صنایع غذایی هستند. در گذشته، آنتیاکسیدانها در درجه اول برای کنترل اکسیداسیون و تضعیف آسیبها استفاده میشدند، اما امروزه بسیاری از آنها به دلیل مزایای بهداشتی کاربرد دارند. با این حال، استرس اکسیداتیو، که شامل تولید گونههای فعال اکسیژن(ROS) است، زمینهای برای بروز بیماریهای مزمن و پیری است. شواهد جمع آوری شده نشان میدهد که ROS عملکردهای متابولیک ضروری را مختل میکند و حذف بسیاری از ROS ها میتواند مسیرهای سیگنالینگ سلول را بهبود بخشد و در واقع خطر ابتلا به بیماری مزمن را کاهش میدهد. ضروری است که صنایع غذایی از پیشرفت در این زمینه آگاهی یابند تا علم مربوط به مواد غذایی را به روشنی بیان کنند. این ممکن است به معنی بررسی دوباره پیامدهای سلامت و تغییر مقدار آنتیاکسیدانی مواد غذایی باشد.
امروزه در صنایعغذایی و دارویی استفاده گستردهای از آنتیاکسیدانهای طبیعی و مصنوعی میشود. آنتیاکسیدانهای طبیعی مانند پلیفنلها عمدتا از گیاهان حاصل میشوند، در حالی که آنتیاکسیدانهای مصنوعی به طور صنعتی تولید میشوند و اهمیت این آنتیاکسیدانها در حفاظت از مواد غذایی روشن است. چربیها و مواد مغذی موجود در بسیاری از انواع غذاها مانند گوشت دودی، گوشت قرمز، غذاهای روزانه و غذاهای دریایی، میتوانند فاسد شوند. فساد میکروبیولوژیک و اکسیداسیون چربی توسط رادیکالهای آزاد که میتواند توسط نور، گرما یا یونهای فلزی ایجاد شود رخ داده، سپس پراکسیدهای تشکیل شده در طول این واکنشها، بهنوبه خود، میتوانند با لیپیدهای دیگر و اسیدهای چرب خاص واکنش دهند تا گونههای جدیدی از پراکسید را تشکیل دهند. اهمیت آنتیاکسیدانها در این زمینه این است که ROS و رادیکالهای آزاد را در طی واکنش جهت جلوگیری از تجزیه مواد غذایی از بین میبرد.
شما می توانید این مجموعه را به روش های زیر دریافت نمایید.
۱- دریافت از طریق ایمیل
۲- دریافت از طریق دانلود
شما می توانید سفارش فایل را به روشهای زیر پرداخت نمایید.
۱- واریز به حساب یا کارت به کارت
۲- پرداخت آنلاین
برای پرداخت از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.