دانلود جزوه باغبانی عمومی بخش میوه کاری

دانلود جزوه باغبانی عمومی بخش میوه کاری
نوع فایل
pdf
حجم فایل
2mb
نویسنده
دسته بندی
15,000 تومان 7,900 تومان

کاربران گرامی ،محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین جزوه باغبانی عمومی بخش میوه کاری می باشد که با فرمت پی دی اف در ۵۷ صفحه تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.

دانلود جزوه باغبانی عمومی بخش میوه کاری

باتوجه به افزایش جمعیت و اهمیت اقتصادی و ارزش غذائی محصولات باغی در سراسر دنیا دستیابی به محصولات با کمیت و کیفیت بالا ضروری به نظر می رسد ، که تمامی جوامع نگاه ویژه ای به این امر دارند و لذا دستیابی به خودکفائی در زمینه محصولات کشاورزی به خصوص باغبانی مستلزم بهره گیری از علوم پیشرفته روز دنیا در این زمینه می باشد ، در این مجال سعی بر این است مطالبی مختصر و مفید جهت استفاده دانشجویان عزیز ارائه گردد .میوه: از نظر باغبانی، میوه عبارتست از قسمت گوشتی و خوراکی یک گیاه چندساله که در بوجود آمدنش قسمتهای مختلف گل تاثیر مستقیم دارند. میوه ها از نظر احتیاجات حرارتی، به دو دسته تقسیم می شوند:

میوه های مناطق معتدله و میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری

گروه بندی میوه های مناطق معتدله:

۱-میوه های درختی :

الف) میوه های دانه دار: سیب، گلابی،بِه

ب) میوه های هسته دار: گیلاس، آلبالو، زردآلو، هلو، میوه های مرکب شاه توت و توت

پ)خشکبار : فندق، گردو

۲-میوه های دانه ریز :

الف )آنهائی که میوه آنها سته یا حبه است مثل انگور.

ب) آنهائی که میوه مجتمع دارند مثل تمشک و توت فرنگی.

گروه بندی میوه های مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری:

میوه های این گروه همان طور که ذکر شد ممکن است خزاندار یا همیشه سبز باشند. از میوه های همیشه سبز می توان به مرکبات، خرما، نارگیل، زیتون، پاپایا، انبه و … اشاره کرد و از میوه های خزاندار می توان انار، انجیر، پسته و … را نام برد…

مطالعه بیشتر