یادگیری مشارکتی و نقش آن در آموزش با فرمت ppt

یادگیری مشارکتی و نقش آن در آموزش با فرمت ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
19,000 تومان 12,500 تومان

کاربران گرامی ، محتوای این فایل پاورپوینت درس نظریه های یادگیری با عنوان یادگیری مشارکتی و نقش آن در آموزش می باشد که با فرمت ppt در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت یادگیری مشارکتی و نقش آن در آموزش با فرمت ppt، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.

محتوای اسلاید ۲

اهداف یادگیری مشارکتی و تعاملی یکی از چالش‌های اصلی یادگیری و رمز موفقیت سیستم آموزشی محسوب می شود.

مقدمه:

یکی از مباحث کلیدی و مهم در آموزش و پرورش بحث یادگیری می باشد اینکه یادگیری چیست و چگونه اتفاق می افتد، نقش عوامل محیطی و پیرامونی در این زمینه چیست، شرایط یادگیرنده چگونه باشد تا یادگیری با پایداری بیشتری صورت گیرد، و بالاخره این که کدام یک از روشهای یادگیری نسبت به دیگر روشهای یادگیری موثر شود، اینها مواردی هستند که پژوهشگران و صاحب نظران مطالب بسیار متنوع و در برخی موارد مشابه را مطرح نمودند. یکی از مواردی که تقریباً در پژوهش های مختلف نتایج مشابهی را به خود اختصاص داده است مقایسه دو روش یادگیری سنتی و یادگیری مشارکتی و میزان اثرگذاری هر یک از این روشها در کمیت و کیفیت یادگیری می باشد آن چیزی که ما میگوییم این است که  تاثیر مثبت یادگیری مشارکتی در  یادگیرنده فعال بوده و در مقایسه با یادگیری سنتی که در آن یادگیرنده منفعل است، بهتر میباشد.

محتوای اسلاید ۶

روش های تدریس در واقع مجموعه تدابیر منظمی است که معلمان برای رسیدن به اهداف آموزشی خود با توجه به امکانات و شرایط اتخاذ می نمایند که تعدادی از این روشها در قالب روش‌های سنتی مطرح می گردد:

1_روش حفظ و تکرار

۲_ روش سخنرانی

۳_ روش پرسش و پاسخ

۴ _روش گردش علمی

۵ _روش آزمایشی

در روش حفظ و تکرار ارائه مفاهیم به صورت شفاهی یا کتبی توسط معلم و تکرار آن و حفظ کردن آن و پس دادن آن توسط شاگردان صورت می‌گیرد بیشترین حافظه موجود در کلاس های ما از این نوع است.

در روش سخنرانی نیز معلم متکلم وحده و فعال و دانش‌آموز پذیرنده و غیر فعال هستند.

مطالعه بیشتر