کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت سبک های یادگیری و تفکر می باشد که با فرمت ppt در ۲۹ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای دانلود جامع ترین پاورپوینت سبک های یادگیری و تفکر در ۲۹ اسلاید قابل ویرایش، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید ۹
سبک یادگیری learning style
تعاریف:
سبک یادگیری به چگونگی یادگیری یادگیرنده اشاره می کند نه به اینکه او به چه خوبی از عهده یادگیری بر می آید به عبارت دیگر سبک های یادگیری ترجیحات فرد هستند(نحوه استفاده از توانایی) نه تواناییهای او.
به باورها،رفتارها و روشی که به وسیله افراد بکار میروند و ترجیح دارد تا به یادگیری آنان در یک موقعیت معین کمک کنند.
محتوای اسلاید ۹
۱- سبکهای وابسته به زمینه ونابسته به زمینه
برخی از ویژگی های افراد وابسته و ناوابسته به زمینه
نابسته به زمینه، مشاغل دارای تعامل کمتر با مردم (مهندسی)، موضوعات درسی همانند ریاضیات و علوم که کمتر با مردم سروکار دارند را انتخاب میکنند.
وابسته به زمینه دریادگیری ویادآوری مطالب اجتماعی موفقتر هستند.
نابسته به زمینه دوست دارندتنهاکارکنند ، به ساماندهی پروژه و حل مسئله بپردازند و هدفشان را خود تعیین کنند.
وابسته به زمینه کارگروهی،تعامل بیشتر با آموزشگر، تکالیف سازمانی افته و تقویت بیرونی را ترجیح میدهند.
معمولاً افراد در حد واسط پیوستاری قرار میگیرند که یک سر آن بسته به زمینه و سر دیگر آن، نابسته به زمینه است.
محتوای اسلاید ۲۲
۲- سبکهای تکانشی و تاملی impulsive and reflective
نکته:
گودوبرافی(۱۹۹۵)گفته ابتداء که مفهوم سرعت شناختی مطرح شد تاکید بر سرعت پاسخدهی بود،اما بعدها معلوم شد که ویژگی های کیفی دیگری که برصحت پاسخدهی تاثیر میگذارند نیز باید در نظر گرفته شوند.علاوه برکسانی که پاسخ های سریع غیر صحیح یا پاسخ های کند صحیح می دهند ، افرادی وجود دارند که پاسخ های سریع و درست یا پاسخ های کند و نادرست می دهند.
بنابراین ، بعضی افراد که سریع جواب می دهند به دلیل تسلط شان بر موضوع است نه به دلیل تکانشی بودن ، و برخی افراد که کند جواب می دهند به دلیل عدم تسلط شان برموضوع است نه به دلیل تامل کردن