کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت فصل سوم (سده حسابداری رسمی) منبع : کتاب تئوری حسابداری جلد اول نوشته هندریکسن با ترجمه علی پارسائیان می باشد که با فرمت ppt در ۳۵ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل سوم (سده حسابداری رسمی) تئوری حسابداری هندریکسن ، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید ۲
اهداف آموزشی فصل :
پس از مطالعه ی این فصل شما می توانید :
یک بار دیگردرباره منشأ پیدایش هیأت استانداردهای حسابداری مالی و نهاد های پیش از آن بحث کنید .
سازمان هیأت استانداردهای حسابداری مالی را با سازمان کمیته رویه های حسابداری و سازمان هیأت اصول حسابداری مقایسه کنید.
در باره ی نقش کمیسیون بورس و اوراق بهادار در تدوین استانداردهای حسابداری بحث کنید .
درباره ی منشأ پیدایش حسابرسی در ایالات متحده آمریکا و بریتانیای کبیر بحث کنید .
در باره ی اهمیت رویه های همان یا همگون در تاریخچه تدوین استانداردها بحث نمائید و آن را با اصل یا مفهوم انعطاف پذیری مقایسه کنید .
محتوای اسلاید ۸
منشأ پیدایش مقررات :
در آمریکا ارائه مقررات برای حسابداری در رابطه با راه آهن شروع شد . نخستین راه آهن در بریتانیا بین لیورپول و منچستر در ۱۸۳۰ کشیده شد و این صنعت در دهه ۱۸۴۰ در بریتانیا دارای بالاترین رشد بود . در آمریکا بین سالهای ۱۸۷۸ و ۱۸۹۳ این صنعت دارای بالاترین رشد بود و طرفداران بسیاری داشت . طی نخستین سالهای فعالیت صنعت راه آهن این شرکت ها سود های زیادی به سرمایه گذاران می دادند . سرمایه گذاران بر این باور بودند که این سود ها مؤید سود های کلان آینده است و به همین منظور برای سهام آن قیمت های بیشتری پرداخت می نمودند . اما هنگامی که فعالیت های شرکت راه آهن دچار مشکل شد ، قیمت سهام آن کاهش شدید یافت و سهام داران دائمی زیان های زیادی را متحمل شدند .
محتوای اسلاید ۳۴
نتیجه :
با بررسی سده نخست فعالیت انجمن حسابداران رسمی آمریکا و مقررات مربوط به ارائه گزارش های مالی که در این رابطه مطرح شد ، شاید معقول این باشد که بگوئیم یک تاریخچه پر فراز و نشیب وجود داشته است .
در آغاز این دوره سرمایه داران تسلط داشتند و هیچ نوع اطلاعاتی به مردم داده نمی شد و هیچ نوع قوانینی هم وجود نداشت تااین غول ها را مجبور سازد تا اطلاعاتی در اختیار مردم قرار دهند .
با وجود این کمتر از یک سده بعد « سرمایه داری مردمی» بوجود آمد که مردم عادی تشویق به سرمایه گذاری شدند و شرکت ها نیز ، با ارائه گزارشات مالی اطلاعات فراوانی را به آنها ارائه کردند .
همچنین شگفت انگیز این است که رهبران حرفه برای فرار از تدوین مقرارت در خارج از حرفه خود را درگیر و ملزم به تدوین مقررات گسترده و فراگیر کردند .
بنابراین از این تاریخچه چنین استنباط می شود که قوانین به صورت انفعالی و نه ابتکاری ارائه شدند .