فصل پنجم کتاب روش شناسی پژوهش های حسابداری ppt

فصل پنجم کتاب روش شناسی پژوهش های حسابداری ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
نویسنده
دسته بندی
38,000 تومان 19,000 تومان

کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود جامع ترین پاورپوینت فصل پنجم کتاب روش شناسی پژوهش های حسابداری تالیف شکراله خواجوی ، محمدحسین قدیریان‌آرایی (گام سوم پژوهش : تدوین و تنظیم فرضیه پژوهش) می باشد که با فرمت ppt در ۱۲ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.

در این کتاب می‌خوانید:

فصل نخست به تشریح کلیات پژوهش (شامل تعریف پژوهش و اهمیت آن، سطوح هرم پژوهش، انواع پژوهش) اختصاص دارد. در فصل دوم پس از مرور علم و رابطه آن با پژوهش، بعد علمی حسابداری، دیدگاه‌های موجود درباره فرایند پژوهش، شمایی کلی از فرایند پژوهش (گام‌های پژوهش) بر اساس دیدگاه روش علمی ارائه می‌شود.
این گام‌ها عبارت‌اند از شناسایی و بیان مسئله پژوهش، پیشینه‌کاوی و بناکردن ساختار مفهومی و نظری پژوهش، تدوین فرضیه‌های پژوهش، تنظیم طرح پژوهش، گردآوری داده‌ها، واکاوی داده‌ها و تفسیر یافته‌ها که هر یک از این گام‌ها در فصل‌هایی جداگانه بررسی می‌شود. چهار گام نخست پژوهش در فصل‌های سوم، چهارم، پنجم و ششم تشریح می‌شود. با توجه به اهمیت نگارش پیشنهادیه پژوهش فصل هفتم به این موضوع اختصاص داده شد. در فصل هشتم و نهم کتاب مباحث اندازه‌گیری و نمونه‌گیری بررسی می‌شود. گردآوری داده‌ها در فصل دهم و تحلیل داده‌ها و تفسیر یافته‌ها در فصل یازدهم تشریح می‌شود. فصل پایانی کتاب نیز به چگونگی تهیه گزارش پژوهش اختصاص دارد.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای دانلود پاورپوینت فصل پنجم کتاب روش شناسی پژوهش های حسابداری شکراله خواجوی ppt ، محتوای چند تا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.

محتوای اسلاید ۲

 مقدمه :

پژوهشگر در نخستین گام پژوهش، مسئله پژوهش را مشخص می کند و در گام دوم با پیشینه کاری سعی در بررسی یا فته های پژوهشهای پیشین و مفاهیم نظری پیرامون مسئله پژوهش دارد تا بتواند چهار چوب نظری برای مسئله پژوهشی خود تدوین کند. به عبارت دیگر فرضیه پژوهش، پیش بینی پژوهشگر در بارۀ، پاسخ پرسش یا راه حل مسئله است که بر اساس پیشینۀ نظری و تجربی پژوهش است.

محتوای اسلاید ۷

انواع فرضیه:

فرضیه تفاوتی:

-تفاوت دو یا چند گروه از لحاظ یک متغیر محور توجه قرار می گیرد.مثال :بین درک حسابرسان از اخلاق حرفه ای ، در ایران و آمریکا تفاوت وجود دارد.

فرضیه های رابطه ای:

در فرضیه های رابطه ای ، وجود یک رابطه مد نظر است، صرف نظر از اینکه کدام متغیر علت و کدام معلول است. مثلاً در پژوهش های حسابداری بین هزینه های تحقیق و توسعه و عملکرد مالی شرکتها رابطه مثبتی وجود دارد. در این فرضیه مشخص نشده که افزایش هزینه های تحقیق و توسعه سبب بهبود عملکرد مالی می شود یا برعکس؟

فرضیه های علت و معلولی:

در این فرضیه ها پژوهشگر به دنبال یک رابطه علی و معلولی بین متغیرها ست ، مثال : سرمایه فکری بر عملکرد مالی شرکتها تاثیر مثبت دارد.

مطالعه بیشتر