شرح مختصر:
دانلود ضوابط بلند مرتبه سازی و طراحی مجتمع های مسکونی
کاربران ارجمند این فایل حاوی مطالعه پاورپوینت ضوابط بلند مرتبه سازی و طراحی مجتمع های مسکونی می باشد که به صورت PowerPoint در ۱۱ اسلاید در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است،در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.
دانلود ضوابط بلند مرتبه سازی و طراحی مجتمع های مسکونی
بافتهای متراکم و فرسوده امروزه بخشهای قابل توجهی از شهرهای بزرگ ما را تشکیل می دهند . وجود ویژگیهایی نامطلوب همچون کاربریهای ناسازگار، تراکم ترافیک، تراکم شدید جمعیت، وضعیت ناسالم زیست محیطی، کمبود تسهیلات اجتماعی و خدمات شهری مدیریت شهری را به سمت اجرای برنامه های نوسازی و بازسازی این مناطق سوق داده است . بلند مرتبه سازی بدلیل داشتن امتیازاتی از قبیل استفاده بیشتر و بهتر از سطح زمین در شهرها، تامین فضای باز و محیط زیست بهتر می تواند یکی ازراهکارهای موثر در جهت ارتقای کیفی وضعیت مناطق متراکم و فرسوده شهری بشمار آید.
بلند بودن ساختمان یک امر نسبی است و از جنبه های مختلف تعاریف گوناگونی برای ساختمانهای بلند مرتبه ارائه شده است. برنامه ریزان و طراحان شهری غالبا ساختمانهای ده طبقه به بالا را ساختمان بلند اطلاق مینمایند و ویژگی ساختمان بلند را آن می دانند که حداقل یک نمای طراحی شده آن نمایانگر تعداد طبقات متعدد آن باشد. به عبارت دیگر یک نمایشگاه، کارخانه و یا هر ساختمان با ارتفاع زیاد در این تعریف نمی گنجد.
در یک مجتمع مسکونی بلندمرتبه موارد زیر جای داده میشوند:
۱-واحدهای مسکونی متنوع تا ۸۰ واحد مسکونی
۲-به طور تقریبی :
۴۰% واحدها ۳ خوابه ۵۰% ۲خوابه و ۱۰ % ۴ خوابه
۳-فضاهای ورودی به هر بلوک و سرسراهای تقسیم فضای محدود
۴-واحد سرایداری و نگهبانی
۵-پارکینگ ساکنین و مهمانان
۶-تاسیسات گرمایشی و سرمایشی
۷-فضاهای ورزشی
۸-فضای بازی کودکان
۹-سالن اجتماعات
۱۰-استخر و فضاهای خدماتی