فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته همتی با فرمت پاورپوینت

فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته همتی با فرمت پاورپوینت
نوع فایل
ppt
حجم فایل
نویسنده
دسته بندی
20,000 تومان 12,900 تومان

توضیحات فایل:

فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته همتی با فرمت پاورپوینت

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت فصل پنجم کتاب حسابداری مدیریت پیشرفته تالیف دکتر حسن همتی و دکتر هدی همتی با عنوان هزینه یابی بر مبنای فعالیت در حجم ۸۲ اسلاید قابل ویرایش در اختیار دانشجویان عزیز قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

مقدمه

برآورد بهای تمام شده یک واحد محصول که توسط یک واحد تولیدی ساخته شده یا یک واحد خدمت که توسط یک موسسه خدماتی ارائه می شود، بستگی به برآورد هزینه های کوشش های ساخت (مواد و دستمزد مستقیم و هزینه های غیرمستقیم) دارد. بهترین برآورد قیمت زمانی صورت می گیرد که هزینه ها به طور مستقیم قابل ردیابی به محصول تولید شده یا خدمت ارائه شده باشد.

هزینه های مواد و دستمزد مستقیم متناسب با میزان منابع مصرفی به طور مستقیم قابل ردیابی به محصول تولید شده یا خدمت ارائه شده می باشد، اما تخصیص هزینه های غیر مستقیم (هزینه های مشترک و عمومی) به دلیل مشترک بودن بین دو یا چند مرکز هزینه به سادگی امکان پذیر نیست. در سیستم هزینه یابی سنتی این قبیل هزینه های تولیدی (غیرمستقیم – سربار ساخت) با استفاده از یک مبنای واحد (معمولاً ساعات دستمزد مستقیم) تخصیص داده می شود.

اما در سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت، هزینه های غیرمستقیم تولیدی ابتدا به مراکز هزینه فعالیت تخصیص داده می شود سپس هزینه های مراکز فعالیت از طریق محرک هزینه به محصولات تخصیص داده می شود.

تخصیص و تسهیم هزینه های مستقیم و غیرمستقیم در سیستم هزینه یابی

هزینه یابی در لغت به معنای اندازه گیری و محاسبه بهای تمام شده محصول است. از نظر مفهومی، هزینه یابی عبارتست از «طبقه بندی و تسهیم هزینه ها به منظور تعیین بهای تمام شده محصول یا خدمت واحد تجاری و تهیه اطلاعات لازم برای تصمیم گیری گروه های ذینفع جهت کنترل عملیات» برای طراحی و اجرای سیستم هزینه یابی در هر شرکت بایستی اطلاعات لازم در مورد فرایند تولید گردآوری شود. ماهیت فعالیت های تولیدی و خدماتی تعیین کننده نوع هزینه یابی است.

مطالعه بیشتر