توضیحات فایل:
جزوه کامل و جامع تاسیسات الکتریکی در رشته معماری
دانشجویان و کاربران گرامی ، محتوای این فایل جزوه کامل و جامع تاسیسات الکتریکی در رشته معماری مقطع: کارشناســی معماری ویرایش نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با فرمت ppt شامل ده جلسه در ۱۸۰ اسلاید قابل ویرایش یا کیفیت عالی می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید.
جزوه کامل و جامع تاسیسات الکتریکی در رشته معماری
منابع جزوه :
مبحث سیزدهم مقررات ملی ساختمان
روشنایی الکتریکی ( دکتر زهرا قیابکلو )
آکوستیک ( دکتر زهرا قیابکلو )
تاسیسات الکتریکی در معماری ( محمد حسین صفوی پور )
راهنمای طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان
مبحث هجدهم مقررات ملی ساختمان
تصویر بخشی از فایل
بخشی از متن جزوه:
تاسیسات الکتریکی:
انرژی از راههای متفاوتی قابل تولید است. تولید برق از منابع تجدید پذیر نسبت به تولید برق از ذغالسنگ، نفت یا گاز، کمتر به محیط زیست آسیب میزند.
راههای دیگری هم برای تولید برق وجود دارند که کمتر به محیط زیست آسیب میزنند:
مثلا تولید برق با استفاده از خورشید، باد و آب. که به آنها انرژیهای تجدید پذیر میگویند. برخلاف ذعال سنگ و نفت، گرمای خورشید هرروز بدون دخالت انسان این گرما در دسترس است و همیشه میتوان از آن استفاده کرد بدون اینکه تمام بشود.
انواع نیروگاه های تولید برق
نیروگاه هستهای
نیروگاه با سوخت زغال سنگ
نیروگاه با سوخت زغال نفت
نیروگَاه برقآبی
نیروگاه خورشیدی
نیروگاه بادی
نیروگاه با گاز طبیعی
انتقال انرژی الکتریکی:
فرایند جابجایی توان الکتریکی را انتقال انرژی الکتریکی می گویند. این فرایند معمولاً شامل انتقال انرژی الکتریکی از مولد یا تولیدکننده به پست های توزیع نزدیک شهرها یا مراکز تجمع صنایع است و از این پس یعنی تحویل انرژی الکتریکی به مصرفکنندهها در محدودۀ توزیع انرژی الکتریکی است.
در شبکۀ برق رسانی سراسری، نزدیک بودن محل تولید انرژی با محل مصرف دیگر ضروری نبوده و مطرح نمی باشد چرا که احداث نیروگاه ها و تولید انرژی الکتریکی دارای محدودیت هایی است. لذا این جا است که اهمیت خطوط انتقال انرژی مشخص می شود. در شبکۀ برق رسانی برای انتقال انرژی الکتریکی در فاصلۀ بین نیروگاه ها تا شهرها (محل مصرف) از خطوطی استفاده می شود که دارای سطح ولتاژ بالایی هستند و معمولاً از پایه های فلزی و یا تیرهای بتونی بزرگ استفاده می شود چراکه توان انتقالی زیاد بوده و به دلیل بالا بودن جریان انتقالی و بزرگ بودن سطح مقطع یا زیاد بودن تعداد رشته سیم ها و همچنین افزایش وزن سیمی که پایه سیم ها باید تحمل کنند از پایه های محکم فلزی به نام دکل استفاده می شود.