دانلود جزوه فیزیک عمومی ۲ الکتریسیته و مغناطیس ویرایش جدید

دانلود جزوه فیزیک عمومی ۲ الکتریسیته و مغناطیس ویرایش جدید
نوع فایل
pdf
حجم فایل
6mb
نویسنده
دسته بندی
7,700 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جزوه فیزیک عمومی ۲ الکتریسیته و مغناطیس ویرایش جدید

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جزوه فیزیک عمومی ۲ الکتریسیته و مغناطیس بصورت تایپ شده ویرایش جدید می باشد که در قالب pdf در ۹۴ صفحه تهیه و تدوین شده و هم اکنون آماده دانلود می باشد در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

فهرست فصول جزوه:

فصل اول: بار الکتریکی

فصل دوم : میدانهای الکتریکی

فصل ۳: قانون گاؤس

فصل ۴: پتانسیل الکتریکی

فصل ۵ : ظرفیت الکتریکی

بخشی از متن جزوه :

فصل اول: بار الکتریکی

بخش ۱: الکترومغناطیس

تاریخچه: فلاسفه ی یونان میدانستند که یک تکه کهربا وقتی مالش داده شود خردههای کاه را میرباید. این رویداد کهن آغاز راهی بود برای رسیدن به عصر الکترونیک.
اهمیت این رویداد در واژهی الکترون مشهود است که از واژهی یونانی مربوط به کهربا گرفته شده است. در ضمن یونانیها مشاهده کردند که برخی از سنگها که امروز به نام ماگنت معدنی شناخته میشوند به طور طبیعی آهن را میربایند. بر مبنای این مشاهدات علوم الکتریسیته و مغناطیس در طی قرنها به طور مجزا تکامل یافتند تا آنکه در سال ۱۸۲۰ توسط هانس کریستین اورستد ارتباط میان آنها کشف شد و دانش جدیدی به نام الکترومغناطیس متولد شد.
کارهای تجربی دانشمندانی نظیر مایکل فارادی سبب تکامل این دانش شد تا آنکه در اواسط قرن ۱۹ جیمز کلارک ماکسول حاصل این پژوهشها را به شکل ریاضی درآورد و الکترومغناطیس را بر پایهی نظری بنا نهاد.

بخش ۲: بار الکتریکی
بار الکتریکی: مشخصهای ذاتی از ذرات بنیادی تشکیلدهندهی اجسام است که همه جا همراه جسم است.
نکته: همهی اجسام از ذرات ریزی به نام اتم تشکیل شدهاند و اتمها دو بخش دارند: هسته که شامل پروتون و نوترون است و الکترونها که به دور هسته میچرخند. به لحاظ الکتریکی الکترونها دارای بار منفی و پروتونها دارای بار مثبت هستند و نوترونها بدون بار محسوب میشوند. بنابراین اجسام به واسطهی داشتن تعداد زیادی الکترون و پروتون دارای بار الکتریکی هستند.

مطالعه بیشتر