دانلود پاورپوینت صنایع گوشت و شیلات در ۱۱۲ اسلاید قابل ویرایش

دانلود پاورپوینت صنایع گوشت و شیلات در ۱۱۲ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
حجم فایل
350kb
نویسنده
دسته بندی
9,900 تومان

توضیحات فایل:

دانلود پاورپوینت صنایع گوشت و شیلات در ۱۱۲ اسلاید قابل ویرایش

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین پاورپوینت صنایع گوشت و شیلات می باشد که در قالب ppt در ۱۱۲ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

پاورپوینت صنایع گوشت و شیلات در ۱۱۲ اسلاید قابل ویرایش شامل:

اهمیت صنایع گوشت در ایران و جهان

´گوشت و فرارده های ان یکی از منابع مهم غدایی بشر به حساب میاید.

´فراورده های مختلفی که از گوشت های مختلف تهیه میشود، بدون دانش فنی و شناخت تکنولوژی های گوشت، از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسب برخوردار نخواهد بود.

´استفاده بی رویه و نا بجا از مواد افزودنی

´استفاده از گوشت های غیر استاندارد

´استفاده از فرایندهای غلط در طی تولید

´و غیره

تعریف گوشت

´گوشت به بافت های حیوانی اطلاق میشود که برای غذا مناسب باشد.

´همه گونه های حیوانات را به عنوان گوشت میتوان استفاده کرد ولی بیشترین گوشتی که توسط انسان مصرف میشود، گوشت دام و ابزیان است.

´گوشت از نظر استاندارد :

´گوشت عبارت است از مجموعه بافت های عضلانی – اسکلتی لاشه ی دام های کشتاری، که با بافت های چربی و پیوندی مربوطه نیز همراه باشد. در ضمن به اعضای خوراکی دام مانند دل ، جگر، قلوه ، مغز و زبان نیز اصطلاحاً اعضای گوشتی گفته می شود.

´فرآورده گوشتی چیست؟

´فرآورده های گوشتی، فراورده هایی را می نامندکه لااقل نیمی از آنها را گوشت تشکیل داده باشد.

´گوشت دام : گاو،خوک،گوسفند ،گوساله، اسب ،بز و شتر

انواع گوشت

گوشت طیور:

مرغ ،بوقلمون،بلدرچین،مرغابی و غاز

گوشت ابزیان :

ماهی ،خرچنگ ،میگو

گوشت شکار :

حیوانات غیر اهلی (اهو- گوزن)

عوامل موثر بر مصرف گوشت

´نوع گوشت مصرفی و میزان مصرف در جوامع مختلف متفاوت است و به عوامل مختلف بستگی دارد :

´شرایط جغرافیایی :

´مناطق در کنار دریا          مصرف ماهی و میگو

´مناطق در ناحیه کویر           مصرف شتر

´مناطق کوهستانی و معتدل            مصرف گوسفند و گاو پرورش داده

مطالعه بیشتر