دانلود جامع ترین جزوه تاریخ حقوق ویرایش جدید

دانلود جامع ترین جزوه تاریخ حقوق ویرایش جدید
نوع فایل
pdf
حجم فایل
53mb
نویسنده
دسته بندی
90,000 تومان 7,900 تومان

توضیحات فایل:

دانلود جامع ترین جزوه تاریخ حقوق ویرایش جدید

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جامع ترین جزوه تاریخ حقوق ویرایش جدید (شامل چندین جزوه بهمراه نمونه سوالات) می باشد که با فرمت پی دی اف تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید. در زیر قسمتهایی از متن فایل را مشاهده میکنید.

جامع ترین جزوه تاریخ حقوق ویرایش جدید:

چه زمانی نیازمند قانون هستیم؟

زمانی که جامعه در تضاد منافع و اختلافات بوجود اید برای جلوگیری از هرج ومرج و تعیین تکلیف در مورد تضاد منافع و حل اختلاف میان افراد اصناف وطبقات مختلف مستلزم داشتن یک نظام حقوقی به منظور تنظیم روابط مردم و حفظ نظم در جامعه میباشیم.

نظام حقوقی حمورابی چگونه نظامی بود؟

قانون نامه حمورابی در تمدن عیلامی ها که مدتها در برابر اقوام نیرومندی همچون سومری ها اشوری ها وبابلی ها دوام اورد اما عاقبت حمورابی پادشاه بزرگ بابل پادشاه عیلام را شکست داد  ونظام حقوقی معروف حمورابی را در انجا معمول نمود.

از ویژگی های تمدن عیلام ۳ مورد را به دلخواه ذکرکنید؟

الف-وجود قواعد و قوانین برای برقراری نظم و تامین حقوق و تکالیف اعضای جامعه

ب- شاه در راس حکومتو تمدن عیلامی ها جایگاه خداگونه داشته و برادر وپسر شاه به امورات جاری می پرداختند.

ج-نظام حقوقی در ان زمان منحصرا شفاهی بوده اما پس از اختراع خط ۳۲۰۰ سال پیش از میلاد به مرحله کتابت در امد

پارسیان چگونه اقوامی بودند؟

پارسیان بخشی از اقوام ایرانی بودند که حدود۱۰۰۰ سال قبل از میلاد به ایران مهاجرت نمودند این اقوام دارای مقررات قوانین و حقوق اولیه بودند این قوم که به مرور به استقلال بیشتری رسیدند به طرف جنوب شرقی حرکت  کرده وحدود ۶۷۵ سال قبل از میلاد یکی از سران خود را به نام هخامنش به عنوان پادشاه انتخاب کردند از دلایل وجود نظام حقوقی درمیان انها این است که پارسها به دلیل دادن باج به دولت اشور محجور بودند.

مطالعه بیشتر