کاربران گرامی ، محتوای این فایل دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت فصل پنجم (چارچوپ نظری حسابداری و گزارشگری مالی ) منبع : کتاب تئوری های حسابداری احمد ریاحی بلکویی با ترجمه ی علی پارسائیان ویرایش جدید می باشد که با فرمت ppt در ۲۱ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وب سایت ما خریداری و دانلود نمایید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل پنجم (چارچوپ نظری حسابداری و گزارشگری مالی ) تئوری های حسابداری بلکویی ، محتوای چندتا اسلاید را قرار میدهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید ۸
تفاوت گزارشگری واحدهای انتفاعی و غیرانتفاعی:
۱-سازمان غیرانتفاعی هیچ شاخص عملکرد قابل مقایسه ایی با انتفاعی ندارد.
۲-موسسات غیرانتفاعی از نظر رقابت مورد هیچ آزمونی قرار نمیگیرند.
۳ویژگی بارز:
۱-میزان منابع، دارائی زیاد است ولی انتظار بازپرداخت سودی وجود ندارد.
۲-اصولا در عرضه کالا و ارائه خدمات فعالیت ندارد.
۳-سازمان غیرانتفاعی هیچ حق مالکیت مشخصی را که بتوان فروخت، منتقل کرد و یا بازخرید یا حقی که مستلزم بهره مندی از سهام منابع دارائی های باقی مانده در صورت فروش دارائی وجود ندارد.
نمونه هایی از سازمان های غیرانتفاعی: دانشکده ها، دانشگاه ها، بیمارستان ها، سازمان های بهداشتی و رفاهی، کلیساها، بنیادها، واحدهای دولت محلی و ایالتی و سازمان های عضو پذیر مانند شوراهای تجاری و حرفه ای.
نمونه هایی از سازمان ها که دارای ویژگی خاصی از موسسات غیرانتفاعی نیستند مثل باشگاه های عضو پذیر که حق مالکیت آنها قابل انتقال است، سازمانهای فرهنگی و بیمارستان ها که سرمایه گذار درآنها مالکیت دارند.
- شرکتهای بیمه از نوع صندوق های سرمایه گذاری که سود تقسیم میکنند، شرکتهای تعاونی.
محتوای اسلاید ۱۶
گزارش استمپ:
انجمن حسابداران خبره کانادا در سال ۱۹۸۰ یک مقاله تحقیقی بنام گزارشگری شرکت: سیرتکاملی آینده ی گزارشگری مالی منتشر کرد در این مقاله پروفسور ادوارد استمپ معروف شد انگیزه اصلی این تحقیق این بود: باتوجه به تفاوت تاریخی،سیاسی، قانونی و محیطی بین استانداردهای محیطی کانادا و ایالات متحده آمریکا، چارچوب هیئت نظری استانداردهای آمریکا برای کانادا مناسب نیست و برای بهبود کیفیت استانداردهای حسابداری مالی شرکتها، یک راه حل کانادائی ارائه می کند.
مسئله ای که تدوین کنندگان استانداردهای با آن روبرو میشوند:
-چگونه میتوان به شیوه ای روشن و بدون ابهام یک واقعیت اقتصادی را مورد سنجش و ارزیابی قرارداد؟
-بهترین شیوه تدوین استانداردهای حسابداری براساس ماهیت حسابداری قرارداد چیست؟
-استفاده کنندگان چه کسانی هستند و با خواندن این اطلاعات توان اتحاذ چه نوع تصمیمی دارند؟
-هنگام تصمیم گیری چگونه می توان منافه و مخارج را برآورد کرد؟
-استانداردها چگونه میتواند از طریق ثبات بی طرفی مساله مربوط به تضاد منافع بین استفاده کنندگان و تهیه کنندگان را حل کند؟